Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de 27 Nisan'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan çalışmada sakatlıkları devam eden Ahmet Görkem Görk ile Leonard Kweuke takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. İlk 15 dakikanın ardından basına kapalı devam eden çalışmada üç gruba ayrılan oyuncuların taktik ağırlıklı maç yaptığı kaydedildi.

Lomana Lualua, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde sakatlığı nedeniyle takıma istenen katkıyı sağlayamadığını, takım olarak zor günler geçirdiklerini belirterek, "Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle takım olarak biraz rahatladık. Çaykur Rizespor elbette ligde kalacaktır. Bunun için alınan her galibiyet çok önemli. Sakatlığımın geçmesiyle alınan puanlarda benim de katkım varsa ne mutlu bana. Son haftalarda alınan galibiyetlerde takımın bir parçası olarak rol aldığım için mutluyum. Bunu arkadaşlarımın katkısıyla yaptım" diye konuştu.

Fenerbahçe ile pazar günü önemli bir maç oynayacaklarını dile getiren Lualua, "Rakibimize saygı duyuyoruz. Ligde çok iyi durumdalar ve alacakları bir puan şampiyon olmalarını sağlayacak ama bulundukları durum bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren Çaykur Rizespor'un başarısıdır. Henüz tehlikeli bölgeden kurtulmuş değiliz. Fenerbahçe karşısında elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" dedi.

Lualua, geçen sezon Kadiköy'de Kardemir Karabükspor forması ile 2 gol atma başarısı gösterdiğinin hatırlatılması üzerine, Kadiköy'de gol atmanın kolay olmadığını, gol atmasından çok takımının puan kazanmasının daha önemli olduğunu söyledi.

İstanbul'a gidecek Karadeniz temsilcisinde, Fenerbahçe kafilesinde sakatlıkları nedeniyle Ahmet Görkem Görk, Leonard Kweuke'nin yanı sıra Florin Cernat,  Mutumba, Sercan Kaya ve Engin Baytar yer almayacak.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum