ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT KORKMAZ ALTINORDU MAÇI ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA ; ÇOK UĞRAŞTIK AMA OLMADI DEDİ

Altınordu ile golsüz berabere kaldıkları maç sonrası konuşan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, kazanmak için çok mücadele ettiklerini ifade ederek, “Çok uğraştık ama olmadı” dedi.

Altınordu ile golsüz berabere kaldıkları maç sonrası konuşan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, kazanmak için çok mücadele ettiklerini ifade ederek, “Çok uğraştık ama olmadı” dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında Altınordu’ya konuk olan Çaykur Rizespor, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kazanmak için çok mücadele ettiklerini ama başarılı olamadıklarını söyleyerek, “Çok uğraştık ama olmadı. İlk yarıyı 30 puanla kapattık” diye konuştu.
Bundan sonraki tüm hazırlıklarını ligin ikinci yarısı için yapacaklarını kaydeden Korkmaz, “Hem transfer hem önümüzdeki maçlar için hazırlanacağız” dedi


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)
Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"