Çaykur Rizespor Ftem Seçmeleri devam ediyor...

Çaykur Rizespor Kulübünün TFF İle işbirliği içerisinde başlatmış olduğu kısa adı FTEM olan Futbol Teknik Eğitim Merkezleri seçmeleri devam ediyor.

6 - 12 yaş arası çocuklara yönelik Futbol Eğitim Merkezi seçmelerine yoğun ilgi var. 2001 ve daha sonra doğmuş olan sporculara yönelik yapılan seçmelerÇaykur Rizespor Gençlik Geliştirme Futbol Eğitim Merkezinde Görevli Teknik Sorumlular  veFTEM Antrenörleri  nezaretinde halı sahalarda devam ediyor. 
6 ay çalışmalara devam edilecek olan FTEM ‘ler de seçilen sporculara HİF Lisansı yapılacak. 6 ay boyunca TFF FGDtarafından hazırlanan eğitim programlarına göre eğitimler verilecek.
Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Muharrem KASAP yaptığı açıklamada “ Bu çalışmalarla sporcuları erken yaşta tespit ederek, kulübümüze yetenek havuzu oluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca 13 yaşına gelmiş sporcuları Gençlik Geliştirme liglerimize kazandıracağız. Diğer amatör kulüplerimizle de işbirliği yaparak , kendi bünyemize katamadığımız 13 yaş üzeri sporcuları bu kulüplere yönlendirerek takibini bu kulüplerin gençlik geliştirme liglerinde yapmayı planlıyoruz.Kulübümüzün başlatmış olduğu bu çalışmaların neticesini beş altı yıl sonra alacağımıza inanıyorum.Bu projenin gerçekleşmesini sağlayan başta Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Metin KALKAVAN’a, yönetim kurulu üyelerimize ve Sportif İşler Direktörümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”
Cumartesi - Pazar günleri Sporyum halı Sahada 09.30 da , Sevimli halı sahada 13.00 daÇaykur Rizespor FTEM seçmeleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1