Çaykur Rizespor A2, Pazarspor’a 3 golle mağlup oldu

Çaykur Rizespor A2 ekibi, Spor Toto 2. Lig’in yeni ekiplerinden Pazarspor ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

16 Eylül tarihinde başlayacak olan A2 Ligi Kademe Grubu karşılaşmaları öncesinde hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizepor A2 ekibi, 7 Eylül’de başlayacak olan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

 Mehmet Cengiz Tesislerinde oynanan hazırlık maçının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanırken, ikinci yarıda konuk ekip Pazarspor, 12 dakikaya sığdırdığı 3 golle sahadan galip ayrıldı. Pazarspor’a galibiyeti getiren golleri Burak ve Mikail (2) penaltıdan kaydederken, Pazarspor’un ilk yarıda kaleyle buluşan 2 topu ise ofsayt nedeniyle gol değeri bulmadı.

 Osman Nuri Şahinoğlu yönetimindeki A2 ekibi, geniş kadrosu ile dikkat çekti. Geçtiğimiz sezonlarda profesyonele imza atan Nevzat Bilen, geçen sene kiralık olarak forma giydiği Pazarspor karşısında mücadele ederken, Fatih Kaan Arıman ve Yüksel Kazdal da A2 formasını yeniden giydiler. A2 kadrosunda ayrıca U19 ekibinden Furkan Safi, Mücahit Topal ve Furkan Kopuz yer aldı. Ayrıca Çaykurspor’dan Fatih Baş, Arhavispor’dan Onur Gümür, İstanbulspor’dan Ceyhun Şentürk, Zonguldakspor’dan Tugay Çakmakçı ve Aydınspor’dan Doğuş Tan Delikanlı, A2 ekibine transfer edilen isimler oldular.

 Bu sezon A2 Ligi Kademe Grubu 8. Grup’ta mücadele edecek olan Çaykur Rizespor A2 ekibi, 16 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’de oynayacağı 1. Hafta karşılaşmasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Pazarspor ise Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 8 Eylül Pazar günü saat 16.00’da oynayacağı 1. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Bandırmaspor ile mücadele edecek.

Haber: Turgay AYHAN


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum