Çaykur Rizespor 93. Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

ÇAYKUR RİZESPOR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ, 7405 SAYILI SPOR KULÜPLERİ VE SPOR FEDERASYONLARI YASASI GEREĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Divan başkanlığına Halil Bakırcı’nın seçildiği kongrede, yönetim kurulu faaliyet raporu, mali raporlar ve 2024 yılı tahmini bütçesi ile denetleme kurulu raporları okunarak oy birliğiyle onaylandı. Ayrıca, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasası'nın gerektirdiği yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla tüzük değişiklikleri görüşülüp yine oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonrası konuşma yapan Başkan İbrahim Turgut, “Bakanlığımızın zorunlu olarak değiştirilmesini istediği bazı maddeler vardı. Bununla ilgili bir genel kurulumuz oldu. Yapılan değişikliklerin ülkemize, şehrimize ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik sloganıyla çıktığımız bu yolda, büyük Rizespor ailesinin gücü, sevgisi ve kardeşliği bizleri mutlu ediyor,” dedi.

Kongrenin ardından, Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin genel kurulu da Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, sosyal medya hesabından Galibiyet Pozu yayınladı
Rizespor Deplasmandan 3 Puanı aldı
Ligin flaş takımı samsunspor sahasında fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı
Giresunspor Karacabeyspor'a yenildi
Tff 3. Lig: Orduspor 1967: 2 - Büyükçekmece Tepecikspor: 0