Çaykur Rizespor 2 - Beşiktaş 2

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor, kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.Çaykur Rizespor, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor, kendi sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Rize Yeni Şehir Stadı’ndaki mücadele kıran kırana bir çekişmeye sahne oldu. Konuk ekip Beşiktaş karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Mustafa Pektemek ile 1-0 öne geçen taraf oldu. 13. dakikada Beşiktaş defansından sıyrılmak isterken yerde kalan Kweuke takımına penaltı kazandırdı. Penaltı atışında topun başına geçen Kweuke takımına beraberliği getirdi.

Ali Palabıyık 28. dakikada bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ali Adnan, takımının 2. golünü kaydetti ve ilk yarı 2-1 Çaykur Rizespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş 50. dakikada yeniden sahneye çıkan Mustafa Pektemek, takımına eşitliği getiren golü attı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 47′ye yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 26 puana yükseldi.

RİZE'DE 5 İSİM YOK

Çaykur Rizespor'da sakatlıkları bulunan Engin Baytar, Ahmet Görkem Görk, Eren Albayrak ve Liban Abdi'nin yanı sıra formsuz Cernat ile 5 oyuncu takımda yer almadı. Yeşil-mavililerde geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında sakatlanan Ahmet Görkem Görk'ün yerine Oboabona ilk 11'de forma giydi. Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de görev alan Aykut Akgün, teknik direktör Uğur Tütüneker tarafından yedek soyundurulurken, bu oyuncunun yerine Sylvestre şans buldu.



BAKAN YAZICI MAÇI İZLEDİ

Karşılaşmayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da izledi. Rize ve Artvin'de bugün çeşitli programlara katılan Bakan Yazıcı, daha sonra Rize Yenişehir Stadı'na gelerek protokol tribünden maçı takip etti. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekili Servet Yardımcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. Çaykur Rizesporlu oyuncular sahaya, "Kanun ordusu jandarma 175 yaşında" yazılı pankartla sahaya çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar, İstiklal Marşı'nın 93. yıl dönümü nedeniyle pankart açtı.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum