Çaykur Rizespor 1 Ocak'ta Toplanacak

İkinci Yarı hazırlıklarına Antalya'da hazırlanacak Çaykur Rizespor, 1 Ocak'ta kampa girecek...

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarıyı 30 puanla averajla ikinci sırada bitiren Çaykur Rizespor'da futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, ikinci yarıda çok daha güçlü bir takım izletmek istediklerini söyledi.

Aydın, ikinci yarı hazırlıklarına 1 Ocak'ta Antalya'da başlayacaklarını belirterek, ''Ligin ikinci yarısı çok daha zor olacak. İkinci yarının ilk haftalarında üst sıradakiler yerini sağlamlaştırmaya çalışırken, alt sıradakiler yukarı çıkma mücadelesi verecek. Bu da maçların kalitesini ve sertliğini artıracak. Bunun bilinci ile hazırlıklarımızı yapacağız. İkinci yarıda çok daha güçlü bir takım izletmek istiyoruz'' dedi.

Takımdan üç oyuncunun ayrıldığını ifade eden Aydın, ''Bu oyuncuların dışında takımdan ayrılacak futbolcu bulunmuyor. Ancak takıma katkı sağlayacak bir kaç oyuncu almak için çalışmalarımız başladı. Pazartesi günü İstanbul'da transfer çalışması ile ilgili toplantımızı yapacağız ve ardından kısa sürede belirlediğimiz isimleri takıma katmak için çalışacağız'' diye konuştu.

Kamp bitiş tarihinin henüz belirlenmediğini kaydeden Aydın, şunları söyledi: ''Türkiye Kupası 3. kademe maçlarının tarihi kesinleşmediği için kampın bitişi ile ilgili karar vermedik. Eğer 3. kademe maçını kendi sahamızda oynarsak kampı erken tamamlayarak Rize'ye döneceğiz. Aksi takdirde ikinci yarının ilk maçında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu karşılaşmaya Antalya'dan geçmeyi düşünüyoruz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)
Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"