Çayelispor’da Teknik Direktör Veyis Kanber ve Ekibi Görevden Ayrıldı

TFF 3. LİG EKİPLERİNDEN ÇAYELİSPOR’DA SEZON BAŞINDA GÖREVE GETİRİLEN TEKNİK DİREKTÖR VEYİS KANBER VE EKİBİ İSTİFA KARARI ALDI.KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA,TEKNİK EKİBİN İSTİFA DİLEKÇESİNİN YÖNETİM KURULUNA SUNULDUĞU VE KONUNUN DEĞERLENDİRİLECEĞİ BELİRTİLDİ

TFF 3. Lig ekiplerinden Çayelispor’da sezon başında göreve getirilen Teknik Direktör Veyis Kanber ve ekibi istifa kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, teknik ekibin istifa dilekçesinin yönetim kuruluna sunulduğu ve konunun değerlendirileceği belirtildi.

Kulüp yetkilileri, "Değerli sporseverler, teknik ekibimiz istifa kararı almış durumda. Yönetim kurulumuz, karar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor ve en kısa sürede kamuoyuna gerekli açıklamaları yapacağız," ifadeleriyle süreci kamuoyuyla paylaştı.

Sezon Başarısı ve Sıkıntılar

Çayelispor, 8 hafta geride kalan sezonda Veyis Kanber yönetiminde sahada istikrarlı bir performans sergilemekte zorlandı. Toplamda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 9 puan toplayarak ligde 11. sıraya yerleşen Çayelispor, son olarak Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş. karşısında sahasında ilk galibiyetini elde etti. Bu karşılaşmada, rakip takım oyuncusu Gürkan Hervenik’in kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla maçın büyük bir bölümünü 10 kişi sürdüren Beykoz ekibi, Çayelispor’un 3-2 galip gelmesiyle sahadan ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ç.Rizespor'un file bekçisi Ivo Grbic: "kazanmak Her Şeyden Önemli"
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe, evinde Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti.
İki Komşu Takımdan Maç Öncesinde Anlamlı Mesaj
Çaykur Rizespor 93. Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Çaykur Rizespor, sosyal medya hesabından Galibiyet Pozu yayınladı