Ç.Rizespor'da Zor Günler!

Geçen sezon Süper Lig'de zor tutunan Ç.Rizespor bu sezona ise büyük umutlarla başladı.Sonuçsa yine hayal kırıklığı oldu.

   Sezon başında teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde başlayan Atmaca 12 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı ve sadece 10 puan topladı. Evinde ise hiç kazanamadı.. Oynadığı futbolla da tepkileri üzerine çeken Ç.Rizespor da 3-0'lık Karabük mağlubiyetinin ardından Mehmet Özdilek görevinden istifa etti.

  12.Haftanın sonunda teknik direktör değişikliği yaşayan Ç.Rizespor da göreve Hikmet Karaman getirildi. Yeşil mavililer oyun olarak Hikmet Karaman yönetiminde azda olsa olumlu yönde bir gelişme kaydederken karaman yönetiminde 4 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını evinde oynadığı 1-1lık Torku Konya maçıyla tamamlayan Ç.Rizespor koskoca ilk yarıda evinde tek bir maç bile kazanamadı.

  Düşme hattında yer alan yeşil mavililerde devre arası alınacak önlemler kritik önem taşıyor.İlk yarıdan ve geçmiş dönemlerdeki başarısızlıklardan ders çıkarılması gerekiyor.Futbolcular,taraftarlar ,teknik heyet ve taraftar 2.yarı için ne gerekiyorsa yapmalı..Çünkü Bu şehir bir kez daha süper lig hasreti yaşamak istemiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum