Ç.RİZESPOR'DA MINTIKA TEMİZLİĞİ

Ç.RİZESPOR'DA MINTIKA TEMİZLİĞİ

Ç.Rizespor’da geride kalan sezonda gol yükünü bu ikili çekti..


Süper ligde bu sezon attığı 41 gol ile en az gol atan üç takım arasında yer alan yeşil-mavili ekipte Kwekeu ve Deniz Kadah attıkları gollerle en fazla skora katkı yapan oyuncular oldular.


Skor Yükünü Çektiler


Ç.Rizespor’un Kamrunlu Milli oyuncusu Leo Kwekue, ligde 12 gol atarken, geçen sezon devre arasında yeşil-mavili kulübe transfer olan gurbetçi oyuncu Deniz Kadah 9 golde kaldı. İkili toplamda 21 gol atarak ligde atılan 41 golün yarısından fazla gol atmış oldular. Öte yandan gurbetçi oyuncu Deniz, bu sezon kupada beş gol kaydederek, resmi maçlarda 14 gol atmış oldu.


Pierre Webo’ya Yaş ve Kırmızı Engel!


Fenerbahçe takımında sözleşmesi sona eren Kamerunlu Webo, menejerleri aracılığı ile gönderdiği mesajda Rizespor’da oynamak istiyorum teklifi teknik heyet tarafından iki kere ret edildi.


Kamerunlu oyuncunun yaş itibariyle son demlerinde olduğunu ve son oynadığı Başakşehir maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle dört maç ceza aldığı ve önümüzde ki sezon lige cezalı başlayacağı nedeniyle bu transferin başlamadan bittiği bilgisine ulaşıldı.


Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Rizespor’un Kamerunlu forvet oyuncusu Kwekue, önümüzde ki sezon hemşerisi Webo ile yeşil-mavili forma altında top koşturmak istediğini dile getirmiş, şayet transferi gerçekleşmesi halinde müthiş bir ikili oluruz cümlesini kullanmıştı.


Şimdi Onlar Yalvarıyor:” Alın Bizi”


 


MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPILACAK, LİSTEDE KİMLER VAR?

 


Ç.Rizespor’un her transfer döneminde gündeminde olan iki G.Saraylı oyuncu yakın çevrelerine haber göndererek” alın bizi” dediği öğrenildi.


Kupa maçının kadrosuna alınmayan Yekta Kurtuluş ve Aydın Yılmaz’ın Rizespor’da top koşturan meslektaşlarını arayarak; Şehir, tesisler ve ödemeler hakkında bilgi aldıkları öğrenildi.


Rizespor hakkında olumlu referans aldıkları ve menejerleri aracılığı ile Ç.Rizespor’a haber gönderdikleri öğrenilen Yekta ve Aydın için son kararın teknik patron Hikmet Karaman’ın vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.


 


MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPILACAK, LİSTEDE KİMLER VAR?

 


Paşa “Tezgâha” Düştü, Rizespor’un “İştahı” Kabardı!


İstanbul temsilcisi Kasımpaşa takımı aldığı kararla tam 17 oyuncusunu kapı önüne koydu. Bu durum karşısında Ç.Rizespor işporta tezgâhına düşen futbolculardan “seç, beğen, al” taktiğini devreye sokacak.


Ryan Babel, Veysel Sarı, Barış Başdaş, Tunay Torun, Adem Büyük, Sanharib Malki, Andreas Isaksson, Andre de Castro, Ferhat Kiraz, Orhan Şam, Yusuf Mersin ve Kubilay Aktaş, İlhan Eker, Sancak Kaplan, Alpaslan Öztürk, Atila Turan ve Dvali yollarını ayıran Kasımpaşa takımından Babel, Adem Büyük, Tunay Torun, Ferhat Kiraz ve Alpaslan Öztürk Ç.Rizespor’un listesinde yer alan oyuncular olduğu öğrenildi.


 


Casillas Beşiktaş’a Cenk Gönen Rizespor’a!


 


16 senedir Real Madrid formasını giyen İspanyol kaleci Casillas’ın Beşiktaş’a haber göndermesi ve İspanyol basınının bu transferi manşetlere taşıması sonrası taşlar yerinden oynadı.


 


Bu sezon üç kalecisi ile vedalaşan Ç.Rizespor’da bir numaranın en büyük adayı Beşiktaş’ın başarılı kalecisi Cenk Gönen olduğu öğrenildi. Beşiktaş yönetimi ile dirsek temasında bulunan Ç.Rizespor yönetimi Cenk için yaptığı teklif için siyah beyazlı takımdan aldığı cevap kapıyı açık bıraktırdı. Beşiktaş yönetimi yeni sezonda Casillas veya sözleşmesi biten Fenerbahçeli Mert Günok ikilisinden birini almayı planladığı bu transferin gerçekleşmesi halinde Cenk’i Rizespor’a gönderebileceklerini ilettiler. Başarılı kalecinin bu sezon direk oynayabileceği bir süper lig takımında gitmek istemesi, transferde Rizespor’un elini güçlendiriyor. Öte yandan Cenk Gönen’i ligin yeni takımı Osmanlıspor’da istediği öğrenildi.


Kiralıklar Dönecek Ama….


Ç.Rizespor’da yeni sezon Haziran ayının son haftasında Erzurum’da başlayacak. İlk kampa bu sezon değişik takımlarda kiralık olarak forma giyen futbolcularında katılacağı öğrenildi.


Altınordu takımında forma giyen Oğuzhan Berber, Karşıyaka ekibinde başarılı maçlar çıkaran Cenk Güvenç, A.Demirspor ile yeniden kendine gelen Cumali Bişi, Samsunspor forması altında finale yükselme başarısı gösteren Sezer Özmen, genç oyunculardan Nevzat Bilen, Bayram Çelik, Ozan Papaker ve Muhammet Emre Kalkan yeni sezon öncesi ilk kampta Hikmet Hocanın gözüne girmek ve takımda kalmak isteyecekler. Bu isimlerden hangilerinin takıma kalacağını Avusturya kampı öncesi netleşeceği öğrenildi.


Gitmek İsteyenlere dur denilmeyecek! Mıntıka Temizliği Yapılacak!..


Öte yandan kadroda yarı yarıya revizeye gidecek olan Ç.Rizespor’da sözleşmesi devam eden birkaç oyuncu ile yolların ayrılması bekleniliyor.


Ümit Korkmaz, Tevfik Köse, Murat Duruer, Engin Bekdemir yeni sezonda takım bulmaları halinde gönderileceği öğrenildi. Yeşil-mavili ekipte sözleşmeleri biten Serkan Kırıntılı, Aykut Erçetin, Necati Yılmaz ve Giray Kaçar ile yeni sözleşme imzalanmayacağı bu futbolculara yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür edileceği öğrenildi


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum
Çayelisoor evinde Amasyasporla 2 - 2 berabere kaldı
Trendyol 1. Lig: Erzurumspor Fk: 2 - Esenler Erokspor: 0
Karadeniz Derbisinde Nefesler Tutuldu: Çaykur Rizespor - Samsunspor Karşılaşması
Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)