Ç.Rizespor`da Hazırlıklar Sürüyor

Çaykur Rizespor`da hafta sonu oynanacak olan Tavşanlı Linyit spor maçı hazırlıkları sürüyor.

Günde iki idmanla maça hazırlanan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak antrenman gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu haftaki maçı mutlaka kazanmalıyız"

Kayseri Erciyes maçında hiçte beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirten Giray Bulak" Geçen hafta büyük bir avantaj kaçırdık. Alınan sonuçlarda lehimize gelişmişti ama maalesef biz galip gelemedik. Ekibimle her geçen gün birbirine alışıyoruz. Zor maçlar bizi bekliyor. Tavşanlı Linyit`te bu zor maçlardan biri olacak. Geçen hafta Karşıyaka`ya karşı dirençli oynadılar. Maç günü de hava şartları  öyle tahmin ediyorum ki bizi ilk başta zorlayacak saha ağır olabilir. Ama her türlü şarta da kazanmayı bilmeliyiz. Evimizde kaçırdığımız fırsatı orda elde etmek istiyoruz" dedi.

Üç oyuncusunun milli takımda olduğunu söyleyen Ç.Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak "Şu anda sakatımız yok. Üç oyuncumuz milli takımlarından nasıl dönecek bilmiyorum. Bir sakatlık  inşallah olmaz, sağlıklı dönerler. Jallow Gambia mlli takımı maçına, Zeqiri Arnavutluk maçına, Sezer ise Türkiye Ümit Milli Takım maçına gittileri için aramızda yoklar. Rize`deki çalışmalarımızı bitirip perşembe günü Ankara`ya gideceğiz. Ligde süper lig iddiamızı sürdürüyoruz. İlk altı şansımız güçlü bir şekilde var" dedi.

Sabah ve akşam günde iki antrenmanla Tavşanlı maçına titiz bir şekilde hazırlanan Rizespor`un hocası Giray Bulak çalışmaları sık sık durdurarak hata yapan futbolcuları sert bir dille uyardığı görüldü. Özellikle sağ ve soldan yapılan ortalarda defansın hata yapmaması konusunda futbolcuları yapmaları gerekenleri anlattı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1