Ç.Rizespor Evinde Kaybetti

Ç.Rizespor’da Mustafa Denizli ilk kez taraftarının önünde çıktığı karşılaşmada Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.

irvede yer alan takımların puan kaybettiği haftada Ç.Rizespor büyük bir fırsatı tepti ve Mustafa Denizli yönetiminde taraftarının önünde çıktığı ilk karşılaşmayı kaybetti.

PTT 1. Lig 19. Haftasının günün son maçında Ç.Rizespor evinde Adana Demirspor’a 2-1 kaybetti taraftarını üzdü. Ç.Rizespor’un tek golünü Cenk Ahmet, Adana Demirspor’un gollerini ise Juninho ve Özgür Öçal kaydetti. Ç.Rizespor’da yeni transferlerden golcü oyuncu David Depetris, 46. dakikada oyuna girdi.  Yeşil Mavililerin 79. Dakikada Hassam Hossan’la yakaladığı gol posizyonu ise direkten geri döndü.

Karşılaşmanın 22. dakikasında gelişen Adana Demirspor atağında Juninho boş kaleye meşin yuvarlağı gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya golle başlayan Ç.Rizespor 46. dakikada Cenk Ahmet’in kaydettiği golle beraberliği yakaladı. Ancak temsilcimiz 50. dakikada Özgül Öçal’ın golüne engel olamayınca karşılaşmadan boynu bükük ayrıldı.

Bu sonucun ardından Ç.Rizespor 30 puanda kalırken ligde averajla 4. sırada yer aldı. Adana Demirspor ise puanını 30’a yükselterek averajla Ç.Rizespor’un altında 5. dırada kendisine yer buldu.

Yeşil Mavililer gelecek hafta Kütahya deplasmanında TKİ Tavşanlı Linyitspor’a konuk olurken Adana Demirspor ise Denizlispor’u konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum