Ç.Rize Kendini Yaktı

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Ç.Rizespor evinde Kardemir Karabükspor'a 1-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor evinde Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan mücadeleyi Karabükspor 1-0'lık skorla kazandı.

İlk yarısında iki ekibin de pozisyon bulmakta zorlandığı ve 0-0 sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısında Karabükspor ataklarını sıklaştırdı.Kırmızı-mavili ekipte 57. dakikada Ahmet İlhan'ın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte çok güzel bir vuruş yapan Furkan Özçal takımını öne geçirdi ve bu sezon ilk golünü de kaydetti.

Bu sonucun ardından  Karabükspor,  puanını 42 yaptı ve 4. sıraya yükseldi. 5 maçtır yenilgi görmeyene Çaykur Rizespor ise serisini 6 yapamadı ve 30 puanla 14. basamakta kaldı.

RİZE EVİNDE 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Evindeki son galibiyetini 5-1 ile Gaziantepsor karşısında alan Ç.Rizespor 4 maçtır evinde kazanamıyor. Evinde oynadığı son 3 karşılaşmada Galatasaray ile 1-1, Beşiktaş ile 2-2 ve Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalan Ç.Rizespor, Kardemir Karabükspor’a 1-0 mağlup olarak evindeki galibiyet hasretini dindiremedi.

RİZE 6 HAFTA SONRA MAĞLUP OLDU

Ligde son mağlubiyetini Bursaspor deplasmanında alan Karadeniz ekibi, ligde 6 hafta sonra bu kez evinde mağlubiyetle tanıştı.

30 puanda kalan Yeşil Mavililer gelecek hafta Kayserispor deplasmanına gidecek.

Ç.Rize galibiyetiyle 42 puana yükselen ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükselen K.karabükspor ise gelecek hafta Karabük'te Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum