Biz Kimseyi Mahcup Etmeyiz

Ç.Rizespor`un çiçeği burnundaki teknik direktörü Uğur Tütüneker basınla buluştu, kendisine sorulan soruları cevapladı. Toplantıya takım kaptanı Cernat ve Rizespor yönetiminden Ömer Ofluoğlu, Ekrem Yüce, Mustafa Baltacı, Sadullah Köse ve Ali Osman Çelik katıldı.

Yönetimle çarşamba gününden beri görüştüklerini belirten Tütüneker;” Bekledik ve Cuma günü netleşti. Birkaç aday vardı, yönetim bizde karar kıldı. Yönetime başta Koray bey olmak üzere herkese teşekkür ederim. Biz kimseyi mahcup etmeyiz. Kendim mantalitem kendime benziyor. İlerde baskılı futbol oynayacağız ve agresif bir futbol ortaya koyacağız. Rıza hocayı tebrik ediyorum, kurduğu kadrodan dolayı. Çarşamba günü Bursa’ya harekat edeceğiz. Gaziantep maçı çok iyi moral oldu ve inşallah aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Takımda Engin ve Lualua’nın sakatlıklarının devam ettiği, kadronun geniş olduğunu ve Bursa deplasmanından puan veya puanlarla döneceklerini ifade eden Tütüneker;” Rıza hoca ile bir görüşmem olmadı. Gerekirse bilgi alacağım, arımızda bir şey yok. Futbolda iyi oynadığın bazı maçları kazanamıyorsun. Örnek Trabzon maçı. En iyi moral galibiyettir, kötüde oynasan da alacağın 3 puan çok önemlidir" dedi.
 
Futbolda risk her zaman vardır diyen Uğur Tütüneker;” Geçen sene Konya’yı 14. Sıradan aldım süper lige çıkardım. Hedef iyi futbolla beraber yukarı çıkmak. Bunu yapmak içinde riskin altına girmek gerekiyor bende girdim. cümlesini kullandı.
 
Sözleşmem üç aylık diyen Tütüneker; “İyi olsa devam ederiz, yoksa alırız şapkamı gideriz. Benim sizden tek isteğim destek. Karaca hoca ile beraberiz istişaremizi yapacağız. Kasımpaşa geldiğinde bizi yenmişti. Zaten ilk Koray beye onu sordum" şeklinde konuştu.
 
Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker ekibinin dört kişiden oluştuğunu sözleşmesinde özel bir madde bulunmadığı ( Takım ligi burada bitirirse, kümede kalırsa şu kadar ilave para alırım... ) , taraftarın M.Ali Karaca sevgisine karşı size bir tepki doğması halinde ise;” Bu tip konularla uğraşacak bir durumda değiliz, zamanım yok, iş yapmamız lazım, Rizespor’u bir yerlere getirmemiz gerekiyor. M.Ali hoca ile birlikteyiz. Destek olmalarını istiyorum. İnşallah taraftarın desteği ile önemli işler başaracağız. Ben M.Ali hocadan yararlanacağım, o benden” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum