Beşiktaş Yönetiminde İki Rizeli

Beşiktaş Kulübünde dün İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulda oyların %80 alan Fikret Orman, Beşiktaş kulübün 33. başkanı seçildi

Hemşerilerine düşkünlüğü ve hayırseverliğiyle genç yaşta İstanbul’da ticaret yapan önemli İş adamlarından olan Ahmet Kavalcı’nın, Başkan Fikret Orman’dan sonar As Başkan olarak Beşiktaş’ta ikinci adam olarak görev alacağı söyleniyor. Yine Rize-Derepazar’lı armatör Turgut Kıran’ın, genç armatör oğlu Taner Kıran’da Beşiktaş’ın yönetenimde yer alan yeni isimlerden Rize-Derepazar’lı ikinci iş adamı olarak yönetime giren başarılı isimlerden oldu. Başkan Orman’ın yönetimindeki Rizeli iki genç iş adamı Kavalcı ve Kıran’a Beşiktaş’ta As başkan olarak görev yapacakları konuşuluyor.
Rizeli iş adamlar Ahmet Kavalcı ve Taner Kıran yönetim listesinin başında bulundukları Beşiktaş kulübü olağanüstü seçimlerinde, yeni Başkan Fikret Orman`ın kullanılan geçerli 4545 oydan 4027`sini alarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı`na seçildiğini açıkladı.
Diğer adaylardan Bülent Deriş 375 ve Nazmi Koca da 152 oy aldı. 66 oy ise geçersiz sayıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte kürsüye çıkarak Üyelerimize teşekkür konuşması yapan Fikret Orman, şunları söyledi:
"Zor, çok zor bir göreve talip olduk. Teveccüh gösterdiniz, layık gördünüz, teşekkür ediyorum. Minnettarız. Bu zor görevde destek ve yardımlarınızın yol almamız için en önemli etken olduğunu bilmenizi isterim.
Söz veriyorum, doğruları duyacaksınız. Sizleri kandırmayacağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Az laf, çok icraat yapacağız. Paylaşımcı bir Yönetim Kurulu oluşturacağız. Geleneklerimize sahip çıkarak Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçireceğiz. Yarınlarda kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş doğacak. Teşhis ve tedavi belli. Güneşli günler çok yakında gelecek. Bundan emin olabilirsiniz."

Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu`nda şu isimler yer alıyor.
"Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz, Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer”den oluşuyor. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Beşiktaş Kulübü başkanlığına seçilen Fikret Orman`ı kutladı. TBMM İletişim Ofisi`nden yapılan açıklamaya göre, Çiçek, olağanüstü genel kurulda Beşiktaş Kulübü başkanlığına seçilen Orman`a kutlama telgrafı göndererek, görevinde başarılar diledi. Haber: Bayram Ali KAVALCI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1