Aslanın Postu Böyle Delinecek!

Yarın akşam oynanacak olan G.Saray maçı öncesi Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker kadroda değişikliğe gidecek. Trabzonspor`dan kiralanan Aykut Akgün`e forma şansı doğarken, ileride Deniz Kadah ve sol bekte Ali Adnan düşünülen isimler..

Merkezden Değil, Kanatlardan! Tütüneker, Şifreyi Çözdü!

Teknik direktör Uğur Tütüneker, G.Saray maçının şifresini Antalyaspor ve Chelsea karşılaşmalarını izleyerek çözdü.

Buna göre yeşil-mavili takım sarı-kırmızılı takımın en güçlü bölgesi sayılan Melo-Selçuk- Ceyhun üçlüsünün görev yaptığı merkezi bölgeden uzak duracak. Tütüneker, G.Saray takımının ligde Antalyaspor karşısında yedikleri gol ve bu takıma verdikleri pozisyonları defalarca izledi. Tecrübeli teknik adam şampiyonlar liginde İngiliz takımının attığı gol ve bulduğu pozisyonlar ise ayrı bir referans teşkil etti.

Kontratakla Aslanın Postunu Delecekler!

Galatasaray`ın merkez savunması iyi olması Ç.Rizespor’u bu maçta kanatlara yönlendirecek. Yeşil-mavili takım rakibin sert savunma yaptığı merkezi bölgeden uzak durarak kanattan Ali Abdi, Tevfik veya oynarsa Deniz’in bindirmeleri ile sonuca gidecek. Atmaca Bursa’da yaptığı gibi G.Saray karşısında oyunu rakip sahada forse etmeyerek kendi sahasında sabırlı bir oyun göstermesi bekleniliyor. Kapılan toplarla ani kontratak futbolu ile aslanın postunu delmeye çalışacak olan Tütüneker’in öğrencileri bu plan üzerinde çalıştıkları öğrenildi.

Ç.Rizespor İtalyan Sever!

Öte yandan yeşil-mavili takımın İtalyan çalıştırıcılarına karşı başka bir alerjisi bulunuyor. 2001 Şubat ayında Rize’de oynanan Ç.Rizespor – Beşiktaş karşılaşmasında alınan 5-1’lik tarihi galibiyette siyah-beyazlı takımın teknik adamı İtalyan Nevio Scala idi. Yarın akşam G.Saray maçında sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü bu kez bir başka dünyaca ünlü teknik adam İtalyan Mancini..

Haber: Selim Denizalp

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum