Ardeşen GSK'da Kombine Satış Patlaması

Hentbol’da Süper Lig Heyecanı Yaşanan Rize’de Kombine Bilet Satışlarında Adeta Patlama Yaşandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Lig’inin Rize Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün (GSK) Hafta Başında Başlattığı Kombine Bilet Satışlarında Adeta Patlama Yaşandı. Rize-Ardeşen Esnafı Kombine Biletlere Yoğun İlgi Gösterdi.


Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Rize İl Genel Meclis Başkanı ve Ardeşen GSK yönetim kurulu üyesi Hakan Gültekin ile Yönetim Kurulu Üyesi Sacettin Hacışahinoğlu Ardeşen esnafını ziyaret ederek kombine satışı ile ilgili destek isterken, esnaf’ta biletlere yoğun ilgi gösterdi.

Tanesi 300 TL’den satışa sunulan Kombine bilet satışlarından elde edilecek gelirin, kulüp kasasına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Hafta başında başladığımız satışlarda beklemediğimiz oradan bir taleple karşılaştık. 7’den 70’e birçok taraftarımız satış noktalarına gelerek kombine bilet satın aldı. Ayrıca ziyaret ettiğimiz esnaf da bizi geri çevirmedi. 5 günde yüzlerce adet kombine bileti satışı gerçekleştirdik. Talepler hızlı bir şekilde devam ediyor. Sınırlı sayıda bulunan biletlerimizin satışından elde edilecek gelirle kulübün kasasına büyük katkı sağlanmayı hedefliyoruz. Rize ve İlçe halkının bize sahip çıkması takımımıza büyük bir moral sağladı.” Dedi.

Sınırlı Sayıda Olan Biletler, Ardeşen Hacışahinoğlu Petrol ile Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda Satılıyor.

Taraftarlar Doğu tribünü, Batı tribünü ve yeni yapılan Arka tribünleri için 300 TL bedelle kombine kart alabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda