Ardeşen GSK Önce İzmir, Sonra da İstanbul`a Gidiyor

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Önce İzmir`de Türkiye Kupası Karşılaşması, Ardından İstanbul`da Lig Karşılaşması Yapacak.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig temsilcisi Ardeşen GSK, Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasının rövanş karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyespor`a konuk olacak, ardından Lig`in 5. haftasında İstanbul Üsküdar Belediyespor`a konuk olacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, "Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasının ilk karşılaşmasında kendi evimiz ve seyircimiz önünde 35-30 gibi 5 sayılık farkla mağlup ettiğimiz İzmir Büyükşehir Belediyespor`la yapacağımız rövanş karşılaşmasına çıkacağız. Karşılaşma 31 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 14:00`da İzmir Celal Atik Spor Salonunda oynanacak. Daha önce hem lig karşılaşmasında hem de kupa karşılaşmasında mağlup ettiğimiz rakibimizi bir kez daha mağlup ederek Türkiye Kupasında tur atlayarak iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Burada oynayacağımız karşılaşmada İzmir`de yaşayan hemşerilerimizden destek bekliyoruz." dedi.
 
İstanbul`da Üsküdar Belediyespor`a Konuk Olacağız!
Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Liginin 5. haftasında deplasmanda Üsküdar Belediyespor`a konuk olacaklarını anımsatan Oğuz, "Burada yaşayan hemşerilerimiz ve taraftarımızla deplasmanı kendi evimize çevirmek istiyoruz. Karşımızdakinin çok güçlü bir takım olduğu ve karşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyoruz. Biz de bunu bilerek oynayacağız. Bu vesile ile İstanbul da yaşayan bütün taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz. Rize`de yaşayan hemşerilerimiz karşılaşmaya gelemeseler dahi İstanbul`da yaşayan yakınlarına ve dostlarına bu karşılaşmaya gitmeleri hususunda çağrıda bulunmalarını istiyoruz. Karşılaşma 04 Kasım 2012 Pazar Günü saat 14:00`da Haldun Alagaş Spor Kompleksi (Yaman Evler Mh., 34768 Ümraniye/İstanbul ) oynanacak." dedi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü