Adu’dan Ç.Rizespor’a Mesaj Var

Ç.Rizespor'un eski futbolcusu Fredua Adu, Rizespor'a dönmek istiyor!

İki tarafta yeşil ışık yaktı! Fredua Koranteng Adu’dan Ç.Rizespor’a mesaj var.

2010-11 sezonunda Benfica`da forma şansı bulamayıp, devre arası transferinde Ç.Rizespor ile sözleşme imzalayan Fredua Adu, önümüzdeki sezon yeşil-mavili takımda forma giymeyi istiyor.

Ç.Rizespor forması altında yarım sezonda 11 maçta 4 gol atma başarısı gösteren ABD Milli takım oyuncusu Adu, Rizespor takımında yaptığı çıkışla yeniden Milli takım kadrosuna çağrılmıştı.

Amerika Major lig takımlarından Philadelphia Union forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona eren Adu, transferi hakkında önemli mesajlar verdi.

İşte Fredua Adu’nun o özel açıklamaları:

“ Ben Rizespor’u çok seviyorum ve onlar için tekrar oynamak istiyorum. Tabi burada teklifi onlar yapmak zorunda. Sözleşmem sona erdi. Yarım sezonda Rize’yi Rizespor’u unutamam. Kaldığım sürede orada çok mutlu oldum. Ç.Rizespor taraftarları benim gönlümde çok başka bir yerde. Hepsini çok seviyorum. Geçen sene Ç.Rizespor süper lige terfi ettiğinde ben sayın Koray Deniz’e mesaj göndererek, tebrik ettim. Yakında tekrar Ç.Rizespor forması altında oynamak istiyorum”

Başkan’da Yeşil Işık Yaktı

Öte yandan Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, eski oyuncusu Fredua Adu hakkında düşüncelerini aktardı. Başkan Kalkavan ;” Elbette Adu, yetenekli bir oyuncu. Bana sorarsanız almak isterim, fakat burada transferi belirleyecek olan hoca’dır” dedi.

Pele’nin veliahttı, Amerika’da, Dünya’da  milyonlarca takipçisi bulunan Adu’nun Ç.Rizespor forması ile oynayacağı maçlarda Rize’yi, Ç.Rizespor’u bir kez daha Dünya’da reklam edeceği, kalitesi ile Ç.Rizespor’a süper ligde çok fayda vereceği aşikar. Böyle yetenekli bir futbolcu ve Rize’yi seven bir ismi tekrar yeşil-mavili forma altında sahalarda görmek, Ç.Rizespor adına bir taşla iki kuş vurma anlamına geliyor.

Haber: Selim Denizalp

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum