A2 ekibi, Kartalspor provasından mağlup dönüyor

A2 Play-Off Ligi 4. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Kartalspor A2 ekibi ile mücadele eden Çaykur Rizespor A2 ekibi, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

A2 Türkiye Şampiyonası için Play-Off Grubunda mücadele eden Yeşil-Mavili A2 ekibi, deplasmandaki ikinci mağlubiyetini Kartalspor A2 ekibi karşısında aldı.

İlk hafta evinde Galatasaray A2 takımına, ikinci hafta deplasmanda Beşiktaş’a mağlup olan ve geçtiğimiz hafta evinde Gençlerbirliği’ni mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Yeşil-Mavili A2 ekibi, 4’üncü hafta karşılaşmasında Kartalspor deplasmanında 23’ücü dakikada Mesut’un attığı golle 1-0 mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Kardemir Demir Çelik Karabükspor maçının kadrosuna dahil edilen Macit Arabacı, Oğuz Ceylan, Caner Öztel ve Aykut Köz’den yoksun olarak İstanbul’a giden Yeşil-Mavili Genç Atmacalar ilk yarısını 1-0 yenik kapattıkları karşılaşmanın her iki devresinde de girdiği net gol pozisyonlardan yararlanamayınca haftayı puansız olarak tamamladı.

“En iyi futbolcularımızdan yoksunduk”

Maç sonunda değerlendirmelerini aldığımız Teknik Sorumlu Osman Nuri Şahinoğlu, ilk yarı üstün bir futbol oynadıklarını ancak ikinci yarıda düşüş yaşadıklarını söyledi.

Şahinoğlu; “İlk yarı çok iyiydik ve 4-5 tane net diyebileceğimiz pozisyonları kaybettik. Kartalspor ekibi ilk 25 dakika kalemize yaklaşamadı bile, ancak 25’inci dakikada defansımızın da büyük hatası nedeniyle golü yedik. İkinci yarıda maalesef istediğimiz performansı sergileyemedik ve ilk devreye göre daha düşük bir performansla oynadık” dedi.

Şahinoğlu, kupa maçında kadro şansı bulan ve bu maçta oynayamayan en iyi 3 futbolcularından da yoksun olmalarının mağlubiyette etkisi olduğunu vurguladı.

Cumartesi akşamı saat 18:00’de Rize Yeni Şehir Stadyumunda Çaykur Rizespor A takımı, Kartalspor A takımını konuk edecek.
Ligin 4’üncü haftasını da puansız kapatan Yeşil-Mavili A2 ekibi geçen hafta elde ettiği 3 puanla 6’ıncı sırada kalırken puanını 7’ye çıkartan Kartalspor ise 5’inci sıraya yükseldi.

Çaykur Rizespor A2 ekibi, 29 Mart Perşembe günü saat 13:30’da evinde oynayacağı 5. Hafta karşılaşmasında henüz puanı bulunmayan ve ligde son sırada bulunan Medical Park Antalyaspor A2 ekibini konuk edecek.

Kartalspor A2: 1 - Çaykur Rizespor A2: 0

Stat: Kartal İlçe

Hakemler: Aziz Mahmut Gölebatmaz, Bülent Eraykutlu, Mahmet Can Küçük

Kartalspor A2: Osman, Mert Öner, Anıl, Emrah, Ercan, Mert Sarı, Mesut, Barış, Ersel, Savaş, Burak,

Çaykur Rizespor A2: Yunus Emre, Furkan, Sercan, Muhamed Burak, Onur, Yüksel, Hasan Kılıç (Ramazan 67. Dak), Muhammet Hacıoğlu (Ömer Salih 56. Dak), Yahya, Mehmet Aksel (Mahmut 86. Dak), Nevzat

Gol: Mesut (23. Dak) (Kartalspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1