3 Haziran 2016 Tarihi Siz Daha da Beter Edecek

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ersun Yanal'a sitem ederek,"Sen nasıl bir insansın 6-1 yenildiğin maçtan sonra Trabzonspor’u mahkemeye veriyorsun. Aziz Yıldırım sana az bile demiş" şeklinde konuştu

 Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, TRT Spor’da katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CEBİMDEN PARA VERDİM, BİZİ DAVA ETTİ
Ersun Yanal'a tepki gösteren Muharrem Usta, "Fenerbahçe ile bir şike sorunumuz var. Bu süreci bir başkan olarak en iyi şekilde yansıtmaya çalıştım. Ersun Yanal'a buradan seslenmek istiyorum. Senin arkanda bu kadar iyi duran bir başkan var. Sana cebinden para çıkartıp veren bir başkanın var. Aldığı ücret fazla gözükmesin diye cebimden para verdim. Sen nasıl bir insansın da 6-1 yenildiğin maçtan sonra Trabzonspor’u mahkemeye veriyorsun? Aziz Yıldırım sana az bile demiş. Sana cebinden para veririm dedim, o utanmadan bunu yapıyor. Ne kadar olduğunu o daha iyi bilir. Bunu nasıl yapabilir bir insan? Böyle bir başkanın varken UÇK’ya nasıl gidip yapabilirsin bunu?" diye konuştu.
Tahkim Kurulu geçtiğimiz haftalarda daha önce Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Trabzonspor aleyhine vermiş olduğu kararı onadı. Fesih tarihine kadar, bordo-mavili kulüpten 230 bin euro gecikmiş alacağı bulunan Ersun Yanal’ın, görevinin haksız feshedildiğine karşılık UÇK’ya açtığı dava sonunda, bordo-mavili kulüp Ersun Yanal’a toplam 1,3 milyon euro tazminat ödemeye mahkum edildi.
 
AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'den gönderildiği dönem şu ifadeleri kullanmıştı: "Adam takım çalıştırmıyor, bayan arkadaşlarına göre antrenman programı yapıyordu. Bir bilgisayardır tutturmuş gidiyor. İşte benim de önümde bilgisayar var. Bilgisayarla şampiyonluk falan olmaz. Biz yönetim olarak zamanında paraları ödemesek, primleri vermesek, sen istediğin kadar çalış olmaz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor Fk: 2 - Esenler Erokspor: 0
Karadeniz Derbisinde Nefesler Tutuldu: Çaykur Rizespor - Samsunspor Karşılaşması
Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)
Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı