Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca MEZARI BAŞINDA ANILDI , Çaytv Canlı Yayınladı

Rizeli din alimi, gönül insanı, kanaat önderlerinden gönül insanı Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi için vuslatının 12. Yıldönümünde Rize’de anma programı düzenlenecek.

Rize’nin manevi dinamiklerinden, din alimi, kanaat ve gönül insanı, emekli il vaizlerinden “Zavendikli Mustafa Hoca” olarak tanınan ve 64 yılda Türkiye’nin dört bir yanına tebliğ ve davette binlerce talebe yetiştirerek arkasında kapanmayan bir hayır sayfası bırakan Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi için vefatının 12. Yılında, anma programı düzenlendi.

Rize İrşad Vakfı ve Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Ali Saruhan, program hakkında yaptığı açıklamada, Merhum Zavendikli Mustafa Hoca’nın kurucusu olduğu Rize İrşad Vakfı ile Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları’nın organize edeceği ve Rize İl Müftülüğü ile Rize Belediyesi ve Güneysu Belediyesinin destek vereceği programın Zavendikli Mustafa Hoca’nın kabrinin bulunduğu Güneysu ilçesi Başaran Köyünde (Zavendik) düzenleneceğini kaydetti.

VİDEO HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş: "heyelan Riski Devam Ediyor"
Rize’de Heyelanın Yaşandığı Alan Havadan Görüntülendi
Rize’de Şiddetli Yağışlar Pazar İlçesinde De Heyelanlara Neden Oldu
Rize Valiliğinde aşırı yağış uyarısı
Çayeli'nde Büyükköy'de selden sonra büyük tehlike