YETER ARTIK BU KİRLİ VE REZİL SİYASETİN !

YETER ARTIK BU KİRLİ VE REZİL SİYASETİN !

Değerli Basın Mensupları,

Maalesef profesör, hakiki aklı şaşmış zavallı müfteri CHP milletvekili adayı Kemal Köymen'in Rize'mizi rezil siyaseti ile kirletmeye ve edepsizlikte zirve yapmaya devam ettiği anlaşılmaktadır.

Daha önce çürümüş, çağ dışı kalmış, rezil ve zelil siyasetin vahim bir örneği ile şahsımın Türk ve bana verilen oyların helal olmadığı şeklinde haberleri servis ettirerek saçmalayan bu bedbaht şimdi de adeta nöbet geçiren bir akıl hastası misali "benim AKP'ye çalıştığım" hezeyanları ile ortalığa yalan ve zehir saçmakta, kendi çöküşüne, kendi bitişine düştüğü çukurdan aklını yitirmiş bir şekilde sayıklayarak bahane aramaktadır.

İddialarını ispat edemeyen, karalama, yalan ve iftiraya dayalı siyaset yapanları Türk   Toplumu alçak, ahlaksız, haysiyetsiz, şerefsiz bir müfteri olarak nitelemektedir.

Rize’de kendi köyünün yolunu bile bulamayan, CHP’nin ABD’den ithal Türkçeyi ancak İngiliz aksanı ile konuşabilen, Rizeli Hemşerilerimiz ile sürekli iletişim sorunu yaşayan, temsil ettiği partinin söylemlerinden dahi haberi olmayan, Cumhuriyet sayesinde 1923 yılından beri eşit yurttaşlar olduğumuzu bilmeyen, Büyük Önder Atatürk’e “Kefere Kemal” diyen zihniyetin Rize şubesi olarak ortalıklarda HDP söylemleri ile dolaşıp, çağ dışı, ülke gerçekleriyle uyuşmayan, bölücü bir kimlik siyaseti ile prim yapmaya uğraşan, Rize Çayını sadece bardakta görmüş maalesef profesör unvanlı bu bedbahtın yalan ve iftiraya dayalı kirli siyasetinin Rize'de karşılık bulmaması üzerine çılgına döndüğü anlaşılmaktadır.

Muhalefetten ve MHP'den yedi bin oy alarak Rize Milletvekili olacaksın masallarına inanan, çocuk gibi kandırılarak Rize'de siyaset arenasına sürülen, bu çıkmaz sokakta varını yoğunu hoyratça harcayan, hedefine şahsımı karalamayla, iftira atmayla ulaşacağını sanarak seviyesizlikte zirve yapan bu zavallının Rize Siyasetini kirletmesine daha fazla izin verilmesi mümkün değildir.

Benim kim olduğumu, Parti ve Davamız yolunda fedakarca nasıl çalıştığımı, Rize'miz için hangi projeleri ürettiğimi tüm Rizeli Hemşerilerim çok iyi bilmektedirler. Yılmaz bir Türk Milliyetçisi olma gururunu her zaman şerefle yaşadım, Davamı ve Ülkücü Hareketi başarıya ulaştırma yolunda en ufak bir fedakarlıktan kaçınmadım, gece gündüz çalıştım ve çalışmaya da bu tende bu can oldukça devam edeceğim. Aleyhime zırvalayacakların, çirkef, yakıştırma, yalan ve iftiralarla toplumsal kirliliğe neden olarak siyaset yapanların önce destur çekmesini, sonra da aynaya bakmalarını önemle tavsiye ederim.

Yaptığı basın toplantısında, Rize'de 7 Haziran seçimlerinde HDP'yi tercih eden ancak bu sefer ona oy verenler, kendini destekleyen malum odaklar ve AKP hariç olmak üzere başta kendi Genel Başkanı, kendi partisi ve CHP İl Teşkilatı olmak üzere her kesi ve her şeyi eleştiren, "göbeğini kaşıyan adamı CHP'ye almazsak" başarı elde edemeyiz diyen, örf ve adetlerimizden, gelenek ve göreneklerimizden, siyasi ve toplumsal etikten, ahlaki, dini ve örfi değerlerimizden zerrece nasibini almamış bu zavallının ivedilikle durumu daha da kritikleşmeden önce Ailesi tarafından Uzman Doktor Sayın Zelkif Akgül'e muayene ettirilmesinin kendi güvenlikleri açısından elzem olduğu kuşkusuzdur.

Bu müfterilerle, Türkün adını bile diyemeyen, doğru dürüst Türkçe dahi konuşamayan, bölücü HDP söylemleri ile ortalıkta dolaşan sözde profesörlerle, kendi dışında başka partilere oy veren seçmenlere göbeğini kaşıyan adam diyerek hakaret eden rezil zihniyetle Rizeli Hemşerilerim önünde siyaseten hesaplaşacağım gibi, hukuk önünde de hesaplaşmaktan geri kalmayacağımın bilinmesini isterim.

Ne mutlu Türküm diyene!


    Cem Kazmaz

MHP   MYK   Üyesi


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi