Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Pandemi kuralları ve trafik kuralları eğitimleri verildi

Yaz Kuran Kursu talebelerine Pandemi Kuralları Trafik Kuralları Genel Güvenlik Kuralları ile ilgili Toplum Destekli Polis Şubesi polis memuru Gürkan Açıkel tarafından eğitim verildi

 

Yaz Kuran kursu talebelerine Toplum destekli polis ekipleir tarafından Pandemi, trafik ve genel güvenlik kuralları ile ilgili bilgi verildi. 
 Rize Emniyet genel müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memurlarından Gürkan Açıkel tarafıdan verilen eğitimle çocuklar bilgilendirildi. Çocuklara bilgilendirmenin yanı sıra hediyelerde takdim edildi. 
Konuyla ilgli konuşan polis memuru Gürkan Açıkel, " İmam Hatip'i Servet ASLAN yaz Kuran Kursumuzda eğitim alan 20 civarında öğrencimize eğitim veriyoruz ve çocuklarımızı motive etmek amaçlı Kuran'ı Kerim'e geçenlere özel hediyeler ve diğer öğrencilerimize tenefuslerde camimiz çardağında piknik ve çikolata bisküvi meyve suyu ikramlarimizla camimize alışmalarını sağlayarak devamlı gelmeye teşvik ediyoruz ayrıca bu gün Toplum Destekli Polis Şubesi tarafından güzel bir bilgilendirme ve güzel bir eğitim oldu eğitim veren ve hediyeleri ile çocukları sevindiren Polis Memuru Gürkan beye teşekkür ederiz Allah razı olsun görevinde başarılar dileriz" dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş: "heyelan Riski Devam Ediyor"
Rize’de Heyelanın Yaşandığı Alan Havadan Görüntülendi
Rize’de Şiddetli Yağışlar Pazar İlçesinde De Heyelanlara Neden Oldu
Rize Valiliğinde aşırı yağış uyarısı
Çayeli'nde Büyükköy'de selden sonra büyük tehlike