VALİ ÇEBER, BASIN-YAYIN KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Vali Kemal Çeber iade-i ziyaretler kapsamında Rize merkezli olarak yayınlanmakta olan Bölgenin ilk Uydu Kanlı olan Çay Televizyonu , Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı il temsilciliklerini ziyaret etti.

 İlk olarak Çay Televizyonunu ziyaret eden Vali Çeber, burada Çay TV. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak ve Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır tarafından karşılandı.

Çay Televizyonundaki ziyaretinin ardından  belli bir süre sohbet eden Vali Çeber, daha sonra Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajanslarının il temsilciliklerini ziyaret etti.


 
Vali Çeber, iade-i ziyaret programı kapmasında yaptığı ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede; sıcak karşılamalarından ve yakın ilgilerinden dolayı tüm basın-yayın mensuplarına teşekkür etti. Vali Çeber, ayrıca; “Bizler kamu görevini yerine getirirken basın mensuplarının çok büyük desteklerini görmekteyiz.





Rize’de görev yaptığım birkaç haftalık süre içerisinde basınımızla dayanışma içerisinde hizmet ederek Rize’nin sorunlarını çözmeye gayreti içerisinde olduk ve bu anlayışla hizmet yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ceza Yediğine İnanamadı, Mahkemeye Gitti, Rizeli Refik Soykan: Haksız Olduğum Kanıtlanırsa Arabamı Bağışlayacağım
ÇAYELİ BAKIR’DAN ACİL DURUM TATBİKATI, GERÇEĞİNİ ARATMAYAN TATBİKAT, BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Ardeşenli Kadının 189 Küçükbaş Hayvanı Kayboldu: Bulanlara 100 Bin TL Ödül