USTA; BİZİM DANIŞMA MECLİSİMİZ, AZİZ MİLLETİMİZ

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA;

Gücümüzü Daima Sahada halkımız ile bir araya gelmekten ve Aziz Milletimize Danişmaktan aliyoruz. Siyasetçilerin ve Siyasi Partilerin en temel ilkesi ve görevi halkımızın sorunları ve sıkıntıları ile dertlenmek, onlara çözüm yolları aramak ve Projeler üretmektir.

Başta Dünyamız, Ülkemiz ve Rize'miz zor süreçlerden geçmektedir.  BBP Genel Başkanımız  Sn. Mustafa DESTİCİ bu zor zamanlarda tüm imkanlarımızı ve gücümüzü üretime, istihdama, tarıma, hayvancılığa ve dar gelirli ailelere harcamamız gerektiğini, acil olmayan tüm alt ve üst yapı yatırımlarının 2023 sonrasına ertelenmesinin uygun olacağını defaatle söylemiş bulunmaktadır.

Bizde Sn.Genel Başkanımızın bu açıklamaları kapsamında, Cumhur ittifakının bir parçası olarak, tüm enerjimizi, gücümüzü Rize'li hemşehrilerimizden yana kullanarak, onların en önemli sorunlarını bir araya gelerek istişare ile çözmemiz gerektiğini bir kere daha ifade etmek istiyoruz. Cumhur ittifaki üyeleri olarak neden bir araya gelemiyoruz? Millet ittifakı üyelerini sevelim veya sevmeyelim onlar bir masa etrafında toplanırken, biz yeşil Rize'mizde neden bunu başaramıyoruz. Çay sezonu öncesi Gübre fiyatları, Taban Fiyatın olduğu bir Çay Kanunu,  İstihdam noktasında Rize'mizde Üretime dayalı iş imkanlarını, Köylerde Kırsal Kalkınmayı ve canlanmayı, göçü önleyici tedbirler ve projeleri istişare edip birlikte  hayata geçirsek daha güzel olmaz mı?

Başkan USTA; "GÖLGEDE DURANIN GÖLGESİ OLMAZ" 
Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Milletimize inin, onları dinleyin, onlara danışın, devamlı sahada olun, Cumhur İttifakı ortaklarımız ile temas halinde, istişarede bulunun sözlerini de hatırlatmak isterim, oysa Rize'mizin seçilen vekilleri ve Siyasileri  malesef ki, bu söylemlerden bi haber, Sn. Cumhurbaşkanımızın gölgesine sığınmış bir şekilde söz de siyaset yapıyorlar.  Unutmayınız ki, Gölgede Duranın Gölgesi Olmaz.  

Son olarakta Merkez İlçe Başkanı USTA;
Aziz Milletimize Danışılmadan, onların sorunlarını çözmeden bin defa da Kendinize danışsanız bu beyhude bir çabadır. Vakit Milletimizin sesini duymak ve tercümanı olmak aynı zaman da proje ve çözüm üretmenin vaktidir. Onların Şanlı Devletimize uzanan Eli, Ayağı, Gözü ve  Kulağı olma vaktidir. Ve diyoruz ki Rize'miz de Artık Bir Olalım Birlik Olalım dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize Çayeli'nde Büyük Heyelan
Çaykur Sezonu Rekor alımla kapattı
Rize'de Hortum çıktı , dolu yağdı sonra güneş açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri