'Üst Mahalle Yolları Bu Akşam Açılacak'

Başkan Kasap, ”Üst Mahalle Yolları Bu Akşam Açılacak”…

 Rize’de sabah saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren Kar, aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Başkan Yardımcıları ve teknik ekip Hastane yolunu denetleyerek, kar değerlendirmesi yaptı. İncelemelerini şantiye şefliğinde son durum hakkında bilgi alarak sonlandırdı.

Çalışmaları sabahın erken saatlerinden itibaren takip eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de Karla mücadele veren Belediye ekipleri, gelen ihbarları “Afet Koordinasyon” merkezinde anında değerlendirip ulaşım sorunlarını gidermek için erken saatlerden itibaren çalışmaları sürdürüyor dedi. Başkan Kasap, açıklamalarında; “Cuma gününden bu yana şehrimizde yoğun bir kar yağışı süregelmektedir. Dün geceden beri etkisini arttırmıştır. Şu anda kapalı olan hiçbir ana yolumuz yoktur. Sadece yukarıda kalan mahallelerde bazı yollarımız bu akşam itibarıyla açılacaktır. Bu yollar devamlı kullanılan yollar değil ama yine de açık olmalarını arzu ediyoruz.


Yaklaşık 20 araç ve 40 kişilik bir ekiple gece gündüz 24 saat, kurum yönetimi olarak nöbetleşe çalışıyoruz. Belediye olarak il trafik müdürlüğüyle de diyalog halinde bu çalışmaları yürütürken vatandaşlarımızın da özellikle akşam saatlerinde buzlanma tehlikesine karşı dışarı çıkacakları zaman en azından kış lastiği veya zincir kullanmalarını öneriyoruz.


Binaların saçaklarında oluşan buzlara karşı da vatandaşların uyaran Başkan Kasap, vatandaşların dikkatli olmalarını, oluşan buz kütlelerinin kontrollü olarak düşürülmesi gerektiğini söyledi. “





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi
Rizede tehlikeli temizleme çalışması
Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor