Türkmenlere pazar'dan kardeş eli

AK Parti Genel merkezi tarafından başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası Pazar’da da yoğun katılımla devam ediyor.

 Suriye Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasında AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı tarafından çok sayıda gıda ve giyecek maddesi toplandı.

‘Sen zor günün dostusun, Türkmen kardeşlerine yardım et!’ parolasıyla 11-21 Ocak tarihlerinde geçerli olmak üzere tüm Türkiye’de aynı anda başlatılan kampanyada, Pazar’da da önemli bir yardım toplanmaya başladığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, “Bayırbucak Türkmenleri ile ilgili genel merkezimizin başlatmış olduğu yardım kampanyasını ilçelerimizde de devam ettirmekteyiz. İl Başkanlığımızın talimatlarıyla başlamış olan kampanyamız çok güzel devam etmektedir. Kooperatif başkanlarımız, Ziraat Odası başta olmak üzere STK’larımız destek vermektedir. Vatandaşlarımız duyarlı davranarak, gıda maddesi, konserve ve bakliyat çeşitlerinden yardımlarını yapmaktadır. Yine ikinci el kullanmadıkları giyim eşyası, battaniye gibi konfeksiyon ürünlerini de buraya teslim etmektedirler. Bu k0onuda vatandaşlarımızın duyarlılığına güveniyorum. Pazar halkı Bayırbucak Türkmenlerine yardımlarını esirgemeyeceğine inanıyorum. Tüm Pazar halkına da teşekkür ediyorum. Bayırbucak Türkmenlerine yapılacak yardımlar hayat kurtaracak. Vatandaşlarımız İlçe Başkanlığımıza müracaat ederek yardımlarını ulaştırabilirler. Çarşıbaşı mevkiinde daha önce seçim irtibat bürosu olarak kullandığımız dükkanda yardımlar teşkilat mensuplarımız tarafından teslim alınmaktadır. İhtiyaç duyulan malzemeler; çocuk maması, çocuk bezi, battaniye ve uzun süre dayanıklı gıdalardır. kampanya 21 Ocak gününe kadar devam edecektir ” dedi.





 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi