Tümsiad Rize Şubesi 5.Olağan Genel Kurulu Yapıldı

TÜMSİAD RİZE Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu 27.01.2015 Tarihinde saat:17.00`da TÜMSİAD RİZE Şube konferans salonunda gerçekleşti.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki FİL toplantı öncesi üyelere bir konuşma yaptı. ardından tek liste ile seçime gidildi, yapılan oylamada Abdulbaki FİL 4. kez RİZE Şube Başkanlığı`na seçildi

TUMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki FİL yaptığı konuşmada dünyada 55 ülkede Türkiye`de 57 şubesi 20.000`e yakın üyesi ile ülkemizin kalkınması için çalışan bir işadamları derneği olan TÜMSİAD`da hep birlikte çalışmamız gerektiğini ve yönetime yeni katılan arkadaşlarımızın TÜMSİAD teşkilatına yeni bir canlılık sağlayacağına inandığını belirtti.

TÜMSİAD Rize Şubesi Üyelerimize ve İş Adamlarımıza daha verimli ve kaliteli hizmette bulunmalarını temenni ederek TÜMSİAD Rize şubemizin, Kuruluşundan bu güne kadar bizi yalnız bırakmayan, katkıda bulunan, tüm kardeşlerimize, üyelerimize teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.’’ dedi.

TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki FİL, yönetime yeni seçilen arkadaşlarla Rize`mize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyor ve arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Abdulbaki FİL Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Salih SERDAR, İsmail MOLLAMAHMUTOĞLU, Muhammet Vedat KABİL, Coşkun YEĞEN, Osman KÖSEOĞLU, Aziz KARALİ, Süleyman ÖKSÜZ, Seyfeddin UZUN, Emin DİLER, Temel KANBUR, Yasin ŞİMŞEK, Abdulaziz AVCI, Hasan Fehmi ÖZEN, Mustafa TABAK, Hızır Yılmaz TÜRÜT, Muhammet KORKMAZ, Şafak BALOĞLU, Murat Sadettin TÜRÜT, Mahmut BAKIR, Mehmet Vahit ALEMDAROĞLU, Ahmet KARAALİ ve Yakup KARANFİL.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Çaykur, Eylül Ayı Çay Ödemelerini Ne Zaman Yapacak ?
Ekrem Orhon Anısına Ovit Dağı’nda Cumhuriyet Tırmanışı Yoğun İlgi Gördü
Rize Ardeşen'de Heyelan: 3 Ev Tedbir Amaçlı Boşaltıldı
Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor