Tümsiad İftar programı

Tümsiad geleneksel iftar programı gerçekleştirildi

20.06.2015 Cumartesi günü Tümsiad Rize Şubenin geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl İkizdere Ridos Termal otelde gerçekleştirmiştir.

 

Programımıza TÜMSİAD Genel Başkanımız Syn.Yaşar DOĞAN, Genel Sekreterimiz Syn.Mehmet OSMAN KURTKAN KAPICIOĞLU,Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Syn.Mevlana KARALİ,Rize Şube Başkanı Syn.Abdülbaki FİL,Yönetim Kurulu üyeleri,denetleme kurulu üyeleri,Rize Genç TÜMSİAD Başkanı ve Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Üyelirimizin Aileleri ile birlikte katıldığı iftar programımız ulusal kanalımız olan çay tv den canlı yaynınlanmıştır.

Canlı Yayında Tümsiad Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Syn.Mevlana KARALİ ve Tümsiad Rize Şube Başkanı Abdulbaki FİL:

Ramazan Ayının Hayırlara vesile olması Tüm İslam alemine Hayırlar getirmesi yönünde temenniler ve dualarda bulunarak Kısaca Tümsiad 'ın yapısı hakkında bilgiler vermiştir.

Çay Tv moderatörünün ilimiz ile ilgili sualleri üzerine

Sayın FİL , Tümsiad olarak amacımız iş adamlarını bir araya getirmek,onlarla çeşitli organizasyonlara öncülü etmek Sosyal ve iktisadi hayata katkı sağlamaktır.

Bu vesile ile Tümsiad Rize Şubesi Yönetimi ve üyeleri olarak ilimiz için çeşitli projeler oluşturup bunları hayata geçirme konusunda çalışmaktayız.

Bu projelere örnek olması açsından Rizenin Güneye doğru genişlemesi bu genişleme sayesinde şehrin yaşam ve çalışma alanının büyümesi hedeflenmektedir. Yine Şehir merkezinden geçen yol ve trafiğin biran önce sahile kaydırılması bu vesile ile daha akıcı bir trafik sağlanması hususunda projeler üretmekteyiz. Trafik konusunun ilimizde ciddi bir sıkıntı olduğunu daha evvel yaptığımız anket çalışmalarında görmekteyiz ve Çözümü için gerekli birimlerle çalışmaktayız. Yine Bir çok yer ve durumda söylediğim Rize için Tramvay projesinin üzerine çalışmalarımız devam etmekte. Tramvay projesi ile Rizenin bir ucundan diğer ucuna çok kısa sürede seyahat etmiş olmakla beraber, Şehir içerisindeki Trafikte ciddi bir rahatlama oluşacaktır.

Yine İlimiz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin Tanıtımı için Tümsiad Rize Şubenin aktif Rol aldığını Yakın Zamanda Üniversitemizde Gerçekleşen Acil Tıp Çalıştayının Çözüm ortaklığını üstlenerek Akademisyen , ve öğrencilerin ilimizde toplanmasına öncülük etmiştir.

Moderatörün Seçim ile ilgili Sualleri üzerine

Sayın Mevlana KARALİ ve Sayın Abdulbaki Fil,

İstikrarın sürmesi Ticari ,İktisadi, yatırım alanlarında kazanılan ivmenin aynı hızda devam etmesi biran evvel Bir Hükümetin kurularak Kaos ortamı oluşmadan Halkın kararları ve iradesi göz önünde bulundurularak çalışmalar yapılmasının uygun olacağı yönünde  görüş bildirmişlerdir.

 

Programın sonlarına doğru Canlı yayına katılan Tümsiad Genel Başkanı Sayın Yaşar Doğan ise

Öncelikle Ramazanı Şerifin Gelişinin Tüm İslam Alemine Hayırlar getirmesini Kardeşlik içinde bir ramazan geçirilmesi temennisi ve Duasında bulunmuştur.

Tümsiad Genel Başkanı Sayın Yaşar Doğan'ın Turizimci olması hasebiyle Rizede Turizim, Yaylalar ,Rafting, Deniz , ve gözünüzün görebileceği bir doğa harikası olduğunu lakin Turizimden alması gerektiği payı alamadığı yeni yeni yaylaların canlanmaya başladığını Tümsiad Rize Şube olarak bu alanda çalışmaların biran evvel yapılarak ilimiz turizimine katkı sağlanmasının gerektiği hususunu bildirmiş ve sonrasında İftar Yemeğine Geçilmiştir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi