SP Rize İl Başkanı Muhammet Kaçar :”30 Ağustos “Ya İstiklal Ya Ölüm” Parolasının Eseridir”

SAADET PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI AV. MUHAMMET KAÇAR, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI. KAÇAR :”30 AĞUSTOS “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” PAROLASININ ESERİDİR” DEDİ

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, “Tüm olumsuzluklara ve imkânsızlıklara rağmen, kahraman ecdadımızın uzun yıllar boyunca azim ve fedakârlıkla verdiği İstiklal Mücadelemizin nihai zaferle sonuçlandığı gün olan 30 Ağustos'un 102. yılını idrak ediyoruz. Bu zafere giden yol kahraman ordumuzun ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ parolasını şiar edinerek genel taarruza geçmesi ile başlamıştı” açıklamasını yaptı.
Bu zaferin, kendi içerisinde birçok önemli mana barındırdığına vurgu yapan Av. Kaçar, “Bunlardan en önemlisi bir milletin asıl gücünü oluşturan şeyin topundan tankından önce imanlı evlatlarının olduğu gerçeğidir. Manda ve himayeyi kabul etmeyen, tam bağımsızlık yolunda canını vermeyi göze alan Milli Mücadele kahramanlarımız, Anadolu’da devam ettirilmeye çalışılan Haçlı Seferini göğüslerindeki bu iman ile söndürmüşlerdir. Umut ediyoruz ki; gelecek nesillerimiz Milli Mücadeleyi ve 30 Ağustos büyük zaferini bu şuur ile gerçek manada anlarlarsa coğrafyamız üzerindeki emperyalist planlar gerçekleştirilemeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Şoke Eden Olay: Sakal-ı Şerif Kayıplara Karıştı
Rize'de Sıra Dışı Doğa Olayı: Eylül Ayında Armut Ağacı Çiçek Açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Palamut Tezgahlarda Krallığını İlan Etti: Bu Yıl Sofraları Şenlendirecek mi?