Saadet Partisi Rize Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi yapıldı

Genel Başkan Yardımcısı Aydın: "Bu seçimleri, Saadet Partisi'ni parlamentoya güçlü bir şekilde sokmak, temmuz ayında da hükümetin Saadet Partisi tarafından teşekkülüne vesile olmak bizim boynumuzun borcudur"

 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Bu seçimleri Saadet Partisi'ni parlamentoya güçlü bir şekilde sokmak, temmuz ayında da hükümetin Saadet Partisi tarafından teşekkülüne vesile olmak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

 
Aydın, partisinin İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen Rize Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi'nde, Türkiye'nin hiçbir coğrafyaya nasip olmayan yedi ayrı nimetle donatıldığını belirterek, "Genç nüfusu, iklimi, denizleri, yer altı ve yer üstü madenleri, ormanları, tarihi güzellikleri, inancı ve jeopolitik konumuyla başka bir ülke nasip olmayan nimetlere sahiptir. Bu imkanlara sahip olan bir  ülke beş, on sene gibi kısa bir sürede çok yol kat eder" diye konuştu.
 
Türkiye'nin ekonomik ve dış politika olarak bir dar boğazda olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
 
"Çözüm süreci marifetiyle bizim ülke yöneticilerimiz Türkiye'nin bölünmesine müsaade edecek insanlar olmamasına rağmen uluslararası baskılara açık haldedirler. Yaptırımlara açık haldedirler. Kendileri istemese dahi böyle bir duruma sebep olacak pozisyondadırlar. Dolayısıyla böyle bir dönemde biz genel seçimleri geçireceğiz. Bu seçimleri Saadet Partisi'ni parlamentoya güçlü bir şekilde sokmak, temmuz ayında da  hükümetin Saadet Partisi tarafından teşekkülüne vesile olmak bizim boynumuzun borcudur. Bu ülkede ne zaman sanayi, tarım, hayvancılık gelişmiş, ne zaman işçinin, emeklinin yüzü gülmüş, ne zaman Türkiye'nin borçlanması azalmış, kaynağının da arttığına bakıldığı zaman bunların hepsi bizim iktidarımız döneminde gerçekleşmiştir
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Çaykur, Eylül Ayı Çay Ödemelerini Ne Zaman Yapacak ?
Ekrem Orhon Anısına Ovit Dağı’nda Cumhuriyet Tırmanışı Yoğun İlgi Gördü
Rize Ardeşen'de Heyelan: 3 Ev Tedbir Amaçlı Boşaltıldı
Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor