Saadet partisi Derepazarı belediye başkan adayı Hasan Güneşdoğdu'dan Belediye'ye çay yardımı çağrısı

31 MART SEÇİMLERİNDE DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANAN ŞABAN KALÇA , BELEDİYENİN MADDİ DURUMUNUN İYİ OLMADIĞINI DİLE GETİREREK BAZI İŞÇİLERİ ÜCRETSİZ İZİNE AYIRDI. SAADET PARTİSİ ADAYI HASAN GÜNEŞDOĞDU'DAN BELEDİYE'YE YAŞ ÇAY YARDIMI ÇAĞRISI GELDİ

Güneşdoğdu: "Belediyemize Çay Toplayalım. Her Seçmen 70 kg Çay Versin"
Güneşdoğdu, sosyal medya üzerinden yaptığı dikkat çekici bir paylaşımda, belediyenin mali yükünü hafifletmek amacıyla seçmenlerden çay bağışı yapmalarını talep etti. Paylaşımında, "Gelin bu yıl alım yerlerimizde belediyemiz için çay toplayalım. Her seçmen 70 kg yaş çay verirse bu arkadaşların 6 aylık maaş ve SGK primleri maliyetini karşılayabiliriz. Malum, beceriksiz, yalancı ve namert bir yönetimin çözüm üretme niyetleri ve bilgileri yoktur." ifadelerini kullandı.

Derepazarı Belediye Başkanı'na Ziyaret
Güneşdoğdu, 31 Mart seçimlerinin ardından Derepazarı Belediye Başkanı seçilen Şaban Kalça’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi. Bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, "31 Mart seçimlerinde rekabet ettiğim Derepazarı seçmeninin teveccüh ettiği Sayın Şaban Kalça Başkanımızı görev tesliminde tebrik edip, en güzel ve en faydalı hizmetleri sunabilmesinde ışık olacağını düşündüğüm Farabi'nin İdeal Devlet kitabını kendilerine hediye ettim. Rabbimden Derepazarı için olan tüm işlerinde Başkanımıza kolaylıklar diliyorum." sözlerine yer verdi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Şoke Eden Olay: Sakal-ı Şerif Kayıplara Karıştı
Rize'de Sıra Dışı Doğa Olayı: Eylül Ayında Armut Ağacı Çiçek Açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Palamut Tezgahlarda Krallığını İlan Etti: Bu Yıl Sofraları Şenlendirecek mi?