RTEÜ Ekonomi Topluluğu "Kariyer Programları"

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ekonomi topluluğu düzenledikleri "Kariyer Programları" kapsamında Ankara'da bazı kurumlara ziyaretlerde bulundular.

   Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ekonomi topluluğu üyeleri  mezuniyetlerinden sonra  hangi kurumlarda hangi şartlar altında çalışabileceklerini görmek amacıyla 2 günlük gezi programı düzenledi.  RTEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi araştırma görevlisi İbrahim Olgun ve Vildan Yavuz ile birlikte 44 öğrencinin katıldığı programda Sermaye Piyasası kurulu,, İç İşleri Bakanlığı , Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu , Sayıştay , Merkez Bankası ve Maliye Bakanlığı'na ziyaretlerde bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ekonomi topluluğu başkanı Yusuf Duman Ankara'da bir çok kuruma ziyaretlerde bulunduklarını belirtti. Duman :' ziyaretlerdeki amacımız mezun olduktan sonra hangi birimlerde hangi pozisyonda ve hangi şartlarda çalışacağımızı yetkili ağızlardan dinleyip öğrenmekti. 2 günlük ziyaretimizde bu amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımla birlikte bu konuda bilinçlendik" dedi.















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor
Ülkenin Geleceğini Saadet Partisi İnşa Edebilir
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DEREPAZARI VE İKİZDERE KONGRELERİ YAPILDI
Rizelinin kış uykusuna yatmayan ayı ile diyaloğu güldürdü