RİZE’NİN MÜFTÜ MAHALLESİ’NDE YAPIMI TAMAMLANAN BERAT CAMİ İBADETE AÇILDI

Müminin hayatında camilerin önemi çok büyük.Yaşlı, genç, kadın, erkek, engelli tüm inananların huzur bulduğu, bir ve beraber olduğu en güzel yerlerdir.Ve bu yerlerin çoğalması, minarelerden yükselen ezan sesleri vatandaşa ayrı bir huzur veriyor.

Rize’nin Müftü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Berat cami ibadete açıldı. Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, caminin yapım süreciyle ilgili bilgi verdi.

Cami açılışına Rize Valisi Kemal Çeber, İl Milli eğitim Müdürü Engin Emen, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize Belediyesi Başkan yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, Rize Belediyesi eski başkanı Halil Bakırcı, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Rize Belediyesi Başkan yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.Düşüncelerini paylaşan Rize Valisi Kemal Çeber, mahallede önemli bir ihtiyacın giderildiğini söyledi.


Açılış sonunda hediye takdimi yapıldı. İbadete açılan camide ilk namazda kılındı. Yetkililer ve mahalle ikindi namazını Berat camiinde kıldı. Öte yandan Cami müştemilatında gençlerin istifade edebileceği çok amaçlı salon da yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Hortum çıktı , dolu yağdı sonra güneş açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Yaylada Küçükbaş Ve Büyükbaş Hayvanları İle Mahsur Kalan 6 Kişi Kurtarıldı
Rize'de Fırtına balıkçı kafeslerine zarar verdi