Rize'nin Fenomen Köpeği...

Rize Merkez'in Fenomen köpeği Şakira saldırıya uğradı. Rize Atatürk caddesinin fenomeni alan Şakire için esnaflar çiçek yaptırdı.

Rize Atatürk caddesinin Fenomen köpeği olan Şakira aldığı aşırı kilolardan yorgun düştü. Rize Atatürk caddesi üzerinde Bir Mağaza sahibi  tarafından özenle bakılan Şakira akşamları bu mağazada yatıp kalkıyor. Cadde esnafı Şakira’ya o kadar özenle bakıyor ki Şakira aldığı fazla kilolardan dolayı yürümekte bile zorluk çekiyor.

ŞAKİRA SALDIRIYA UĞRADI.

Cadde esnaflarından Yaşar Kopuz Şakira her akşam benim mağazamda yatar.Dün akşam onu içeri almaya unuttum dışarda kaldı. Sabah dükkanı açtığımda Şakira başka köpeklerin saldırısına uğramış bir şekilde yanıma geldi. Belediye veterineri arkadaşım Savaş Kasap’ı arayarak Şakira’yı tedavi altına aldık. Yapılan müdahale sonucu Şakira sağlığına kavuştu. Şuan dinleniyor dedi. Atatürk caddesinde gelip geçen her vatandaşın yakın ilgi gösterdiği Şakira’nın bu durumu vatandaşları derinden üzdü. Sokağın maskotu haline gelen Şakira’ya olan ilgi gittikçe artıyor. Caddede gezen bir çok hayvan sever fotoğraf çektirip sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyor.


ŞAKİRAYA GEÇMİŞ OLSUN ÇİÇEĞİ

Sosyal paylaşım hesaplarından Şakira’ya geçmiş olsun dilekleri yağarken bakımını üstlenen Yaşar Kopuz hayvan severler tarafından taktir ediliyor.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi