Ramazan Ayında farklı bir şekilde iftar açmanın sevincini yaşayan Rizeliler bu kez Çayeli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan üst geçitte iftarlarını açtı. Küçük Taşhane Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programı İshakoğlu ilkokulu yanında bulunan 70 metre uzunluğundaki üst geçitte yapıldı.
Karadeniz sahil yolunun yapılmasıyla yerleşim yerlerinin deniz kenarı ile bağlantısı sağlamak için kurulan üst geçitte yapılış amacının dışında bir etkinlik olan iftar programının düzenlenmesi oldukça hoş görüntüler meydana getirdi. Bir çok kişinin bu özel anları kayıt ettikleri gözlendi.
İftar yemeği sonrası mahalle muhtarı Kadir Kandiş mahalleye hizmetlerinden dolayı Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Belediye Şantiye Şefi Azmi Çakır'a teşekkür plaketi verdi.
İlk yorum yazan siz olun
Rize Haberleri
HAK-İŞ’in 1 Mayıs Adresi Rize Oldu: Program Çay TV'de Duyuruldu
Çin Alışveriş sitelerinde 3 - 4 bin'e satılan çay toplama makineleri 10 Bin TL Üstünde Rize'de satılıyor
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Çamlıhemşinli Milli Tekvandocu Emre Sarıtaş Avrupa Şampiyonu Oldu