Rizeli Judocular 3 Altın, 2 Bronz Madalya İle Döndü

Rizeli Judocular, Denizli'de düzenlenen Küçükler Judo Türkiye Şampiyonasında 3'ü Altın, 2'si Bronz Madalya olmak üzere 5 madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı Okul Sporları faaliyet programında çerçevesinde Denizli’de 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen Küçükler Judo Türkiye Şampiyonasında Rizeli Judocular 3 altın, 2 bronz madalya kazanarak Rize’ye döndü.

3 gün boyunca 62 ilden 624 sporcunun katılğı Türkiye Şampiyonasında 30 kg’da Azmi Kocabey, 34 kg’da Muhammet Topçu ve 38 kg’da Yunus Emre Taviloğlu kategorilerinde birinci oalrak altın madalyaın sahibi olurken, +60 kg’da  Ertürk Mengen ve +57 kg’da Rümeysa Koto turnuvayı üçüncülükle ve bronz madalya ile tamamladı. 55 kg ‘da Umut Utku Turanlı ise 7.ci oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, “İlimizde sporla ilgilenen gençlerimizin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Her branşta olduğu gibi Judo sporunun da gelişimi için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Sporcularımızın elde ettikleri bu başarı diğer gençlerimize de örnek ve teşviktir. İlimizi başarılı bir şekilde temsil eden Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi tebrik ediyorum."  diye konuştu.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor
Ülkenin Geleceğini Saadet Partisi İnşa Edebilir
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DEREPAZARI VE İKİZDERE KONGRELERİ YAPILDI
Rizelinin kış uykusuna yatmayan ayı ile diyaloğu güldürdü