Rize’de Üzerine Demir Kapı Düşen Çocuk Yaralandı: Anne İhmale Tepkili

RİZE MERKEZ TAŞLIDERE MAHALLESİ'NDE BULUNAN MERKEZ TAŞLIDERE GAZİ İLKOKULU'NUN BAHÇESİNDE MEYDANA GELEN ÜZÜCÜ OLAYDA, 7 YAŞINDAKİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ ASAF KASAP, ÜZERİNE OKULUN GİRİŞİNDEKİ DEMİR KAPININ DÜŞMESİ SONUCU YARALANDI

Olay, dün akşam saatlerinde yaşanırken, çevredeki vatandaşların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

İlk müdahalesi yapılan Asaf Kasap, ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuğun durumuyla ilgili incelemeler devam ederken, olayın nasıl gerçekleştiği hakkında da geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Asaf’ın annesi Sevinç Kasap, yaşadığı korku ve üzüntüyü dile getirerek ihmale dikkat çekti. Olayın öncesinde oğlunun okul bahçesinde oynadığını belirten Kasap, “Oğlum topunu bulmak için okul bahçesine gitmişti. Kısa bir süre sonra bir arkadaşım arayarak çocuğumun üzerine demir kapının düştüğünü ve ambulansın geldiğini söyledi. Kapının bozuk olduğunu veliler daha önce bildirmiş, ancak müdahale edilmediği için bu olay yaşandı. Çocuğum ihmal sonucu bu hale geldi. Ayağı kırık, kulağının arkası ise ciddi şekilde hasar gördü. İhmali olan herkesin peşini bırakmayacağım” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili incelemeler sürerken, okul yönetimi ve yetkililerden açıklama bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri

Rizeli İşyerine yaralı doğanı elleriyle besledi
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'nin yüksek kesimlerinde kar kendini gösterdi
Eylül 2024'te Rize’de konut satışları önceki aylara kıyasla düşük seviyede kaldı