Rizede Uğur Işılak Rüzgarı

Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize Şubeleri tarafından düzenlenen etkinlikte Sanatçı Uğur Işılak sevenleriyle bir araya geldi.

Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize Şubeleri tarafından düzenlenen etkinlikte Sanatçı Uğur Işılak sevenleriyle bir araya geldi.
 
Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak, Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, Türkiye İnsan Hakları Kurulu Üyesi Avukat Harun Mertoğlu, TÜGVA Rize Şube Başkanı Muhammet Yıldız, Ensar Vakfı Rize Şube Başkanı Fethullah Şen, İlim Yayma Cemiyeti Rize Şube Başkanı Necmettin Yavaş  ve vatandaşlar katıldı.

 
Uğur Işılak’ın sahne almasından önce AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal bir konuşma yaptı. Karal, konuşmasında “Kısa bir dönem de olsa beraber milletvekilliği yaptığımız  çok değerli arkadaşımız, siyasi hareketimize ve düşünce dünyamıza gerçekten sözüyle sazıyla  katkı sunan ÇOK DEĞERLİ DOSTUMUZ Uğur Işılak’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarınlarımız bugünlerimizden daha güzel olmasını diliyorum. 16 Nisan’da EVET oylarımızla inşallah ülkemizin geleceğine güzel bir yön vermiş oluruz.” Dedi.


 
Programın sonunda AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Uğur Işılak'a yöresel bir hediye takdim etti.





HABER: Mustafa Yücel YAZICI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'de 1 metre kar yağan yerin yolu açılıyor
Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı