Rize'de Tiyatro İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “TAMAMEN DOLUYUZ”

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde Ocak ayının son oyunu İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “TAMAMEN DOLUYUZ” adlı oyunu olacak.

 İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde Ocak ayının son oyunu İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “TAMAMEN DOLUYUZ” adlı oyunu olacak.

Becky MODE’un eseri olan oyunu çeviren Lale EREN DALSAR, yönetmeni ise Elif ERDAL.
Sam, konservatuvarın oyunculuk bölümünden mezun bir gençtir. Kendi alanında iş bulamadığı için, şehrin en lüks restoranlarından birinde rezervasyon görevlisi olarak çalışmaktadır. Tek isteği mesleğini yapabilmek ve gittiği oyunculuk görüşmelerinin birinden olumlu cevap almaktır. Ancak hali hazırda, çalıştığı restoranın bakımsız bodrum katında, üç kişinin işini tek başına üstlenerek, Noel tatilinin yoğun rezervasyon trafiğine yetişmeye çalışmaktadır. Üstelik, bir yandan atronlarının mantıksız istekleri, zengin müşterilerin akıl almaz kaprisleriyle ilgilenip, bir yandan da ailesini ve dostlarını mutlu etmeye çalışmaktır. Bakalım Sam içine düştüğü bu trajikomik ortamdan kendini kurtarıp, asıl işine geri dönebilecek mi? 


 
İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 30 Ocak - 31 Ocak 2018 Salı ve Çarşamba akşamları saat:20:00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları