Rize’de Ters Şeride Giren Kamyonet Tehlike Yarattı

RİZE'NİN ARDEŞEN İLÇESİNDE OTOYOLA TERS ŞERİDE GİREN BİR KAMYONET, TRAFİKTE BÜYÜK BİR TEHLİKEYE NEDEN OLDU. ANCAK KAMYONET SÜRÜCÜSÜNÜN UMURSAMAZ TAVIRLARI, TRAFİKTEKİ SÜRÜCÜLER TARAFINDAN BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bir kamyonet, otoyolda ters şeride girerek trafikte büyük bir tehlike oluşturdu. Olay, Karadeniz Sahil Yolu’nun Öğretmenevi Kavşağı ile İtfaiye Kavşağı arasındaki bölümde meydana geldi. Kamyonet, bir önceki kavşaktan ters şeride girerek ilerlemeye başladı ve karşıdan gelen onlarca araçla karşılaştı.

Trafikteki diğer araçların dikkatli davranması ve zamanında yaptıkları manevralar sayesinde olası bir kaza ucuz atlatıldı. Ancak kamyonet sürücüsünün umursamaz tavırları, trafikteki sürücüler tarafından büyük tepki çekti. Birçok sürücü klakson çalarak duruma tepki gösterirken, kamyonet sürücüsü yoluna devam etti.

Tehlikeli yolculuk, İtfaiye Kavşağı'ndaki kırmızı ışıkta son buldu. Şans eseri karşısına başka bir araç çıkmayan sürücü, kazasız bir şekilde manevrasını tamamladı. O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Araç Sayısı Artışa Geçti
Rize’de Kar Yağışı Nedeniyle Yaylada Mahsur Kalan Yaylacılar Kurtarıldı
Çayeli Bakır’dan Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na Özel Etkinlikler