Rize’de Salarha Tüneli Girişinde Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

RİZE’DE SALARHA TÜNELİ GİRİŞİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ 42 YAŞINDAKİ İSMAİL TERZİ HAYATINI KAYBETTİ

Tünelin bağlantı yollarının eksik bırakılması ve aydınlatma sisteminin tamamlanmaması, sürücülerin güvenliğini tehlikeye sokarken, bölgede sık sık kazalar yaşanıyor.

Aydınlatma Eksikliği Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Salarha Tüneli’nin giriş ve çıkış bağlantılarındaki yetersizlikler, sürücüleri zor durumda bırakırken, bu bölgede hemen her gün maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana geliyor. Dün akşam saat 23.00 sularında yaşanan son kazada ise motosiklet sürücüsü İsmail Terzi, tünelden çıktıktan sonra Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndaki kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybederek feci bir kaza yaptı.

Motosiklet Otomobille Çarpıştı
06 ZR 767 plakalı motosikletiyle Rize kent merkezine doğru seyir halinde olan Terzi, tünelden çıkarak kavşakta sola dönmeye çalışırken kontrolünü kaybetti. Motosiklet önce kavşak adasına çarptı, ardından 53 AS 958 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan İsmail Terzi, ağır yaralandı.

Hayatını Kaybetti
Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan Terzi’yi Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen motosiklet sürücüsü kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Yetkililer, Salarha Tüneli'ndeki eksikliklerin giderilmesi için sürücülerin güvenliğini tehdit eden bu sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğine dikkat çekiyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

MUSTAFA KALENDER YENİDEN SAADET PARTİSİ RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ
Rize'de "Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu" Gerçekleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Karadeniz Rize-Ayder Forumu’na Önemli Mesaj: "Karadeniz Bölgesi, Hak Ettiği Yeri Alacak"
Rize Pazar Belediye Başkanı Neşat çakır Çöp dökme olayı ile tüm gerçekleri Çaytv ekranında açıkladı
Rize'de Tehlikeli Yıkım: İş Güvenliği Hiçe Sayıldı