Rize'de Kar Çocukları Engelleyemedi

Rize’de dün akşam saatlerinden beri aralıksız yağan kar yaşamı zorlaştırdı.

 Birçok mahalle ve köy yolları kapalıyken, evlerinden araçlarıyla çıkan sürücüler zor anlar yaşıyor. Zaman zaman tipiye dönen kar yağışı yayalara da zor anlar yaşatıyor. 

Rize’de kardan dolayı hayatın zorlaşması ise çocukların pek umurunda olmadı. Kapalı olan sokak arası yollarını oyun pistine çeviren çocuklar kar ile oynayarak sömestr tatilinin tadını çıkardı.

KASAP’TAN DUYARLILIK RİCASI

Öte yandan Rize Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yaptığı yazılı açıklama ile şehrin önemli noktalarında kar çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, sürücülerden kar lastiği konusunda duyarlı olmasını istedi. 

Dün akşam saatlerinden beri aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle, Rize Merkez’de kar kalınlığı 63 cm’yi buldu.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ'NDE 2 GÜN TATİL
Rize - Artvinden uçuşlar yapılamazken Trabzon'dan Nasıl Yapılıyor ? Araştırdık
Ordu-Giresun ve Rize-Artvin Havalimanlarında Bazı Seferler İptal Edildi
Yılmaz Katmer ÇAY TV’de Açıklamalarda Bulundu: ÇAYKUR’da Büyük İstihdam Müjdesi
Rize'de bataryası şişen telefon bomba gibi patladı