Rize'de kaçak sigara operasyonu

Rize'de kaçak sigara operasyonu. 9410 Paket Kaçak Sigara ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce “Sigara Kaçakçılığına” yönelik olarak yürütülen çalışmalarda;


27.09.2015 tarihinde KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince  Rize Gündoğdu mevkiinde yapılan uygulamada 55…. plaka sayılı araç durdurulmuştur. R.A  ve İ.V isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada üzerlerinde herhangi bir bandrol bulunmayan toplamda 3010(üçbin on) paket muhtelif markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince  29.09.2015 tarihinde Karadeniz Sahil yolu,Bölge Trafik ön kısmında yapılan uygulamada ise  25 ….  plaka sayılı araç durdurulmuş, A.Ç isimli şahsın bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde herhangi bir bandrol pulu bulunmayan toplamda 6400 (altıbindörtyüz) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.

İki olayda Araç içerisinde bulunan R.A, İ.V ve A.Ç isimli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği Şube Müdürlüğümüzden salıverilmişlerdir.

Toplam 9410 Paket Kaçak Sigara ele geçirilmiş olup; Rize Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde kaçakçılık suçlarına yönelik mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Gerçek Güvenlik Kamerası Görüntüsüyle Ortaya Çıktı
Rize’de Heyelan Riski Nedeniyle Bir Ev Tahliye Edildi, Yaşlı Hasta Sedye İle Taşındı
Smart Holding Çayelispor, Beykoz İshaklıspor’u 3-2 Mağlup Etti
Rize’nin Eksikleri Neler? Rize Gündeminin Nabzıını Tutan ‘Rize Masası’nda yapılan Projeler Konuşuldu
Rize Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi: Murat Yazıcı Yeniden Başkan Seçildi