Rize’de Gençlik Haftası Etkinlikleri

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ Gençlik Haftası” kutlamaları çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Gençlik Haftası kapsamında ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirligil'in konuşmacı olarak katıldığı “Osmanlı'yı Doğru Anlamak” konulu konferans düzenlenirken, İlahiyat Fakültesi Salonunda gerçekleşene konferansa Rize Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İl Spor Müdürü Mustafa Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Hafta dolayısıyla Rize Gençlik Merkezi Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından yıl boyunca üretilen resimler İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sergilenirken, Olimpik Yüzme Havuzu'nda da hafta kapsamında yüzme yarışları düzenlendi. Yüzme yarışmaları sonunda katılımcı sporculara İl Müdürü Mustafa Çelik tarafından madalya ve başarı belgeleri takdim edildi.

Yine hafta kapsamında düzenlenen Bisiklet Turnuvası renkli görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Her yaştan vatandaşın katıldığı turnuvanın yanı sıra Badminton, Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları'nda gençler yeteneklerini ortaya koydular, müsabakalar sonunda dereceye girenlere madalyaları takdim edildi.

Düzenledikleri etkinliklerle Gençlik Haftası'nın festival havasında geçtiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yapılan etkinliklere gençlerin büyük bir katılım gösterdiklerini belirterek katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Ayder Yaylası Yeniden Doğdu: Koruma Projesi Tamamlandı
Deprem Sonrası Geldiği Rize’de Mozaik Sanatını İcra Ediyor
Ülkenin Geleceğini Saadet Partisi İnşa Edebilir
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DEREPAZARI VE İKİZDERE KONGRELERİ YAPILDI
Rizelinin kış uykusuna yatmayan ayı ile diyaloğu güldürdü