Rize'de Evden çıkamayan çocukları için apartmanlarını süslediler

Evden çıkamayan çocukları için apartmanlarını süslediler RİZE'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak isteyen 6 katlı bir binanın sakinleri, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmalarına yasak getirilen çocukları için dairelerinin pencere ve balkonlarını süsledi.



RİZE'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak isteyen 6 katlı bir binanın sakinleri, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmalarına yasak getirilen çocukları için dairelerinin pencere ve balkonlarını süsledi.
 
Portakallık Mahallesinde yer alan 6 katlı Hacıoğlu Kardeşler Apartmanı sakinleri, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmalarına yasak getirilen çocukları için dairelerinin pencere ve balkonlarını süsledi. Çocukları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan aileler, keyifli anlar yaşadı. 
 
Sağlık görevlisi olan bina sakini Arzu Yazar, Çok güzel oldu. Çocuklarımız sevindi. Biz anneler içinde bir aktivite oldu dedi.



Tuğba Alparslan ise okul öncesi öğretmeni olduğunu söyleyerek, ?Bu süreçte en çok çocuklar korktular ve ne olduğunu anlamadılar. Bizde bu bayramı onlar için daha güzel bir hale getirmek istedik. Komşularla beraber uyum içinde böyle bir etkinlik yaptık. Bize de iyi geldi diye konuştu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Faciadan Dönüldü
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Araç Sayısı Artışa Geçti
Rize’de Ters Şeride Giren Kamyonet Tehlike Yarattı