RİZE'DE ANAOKULU VE 1.SINIFLAR UYUM HAFTASI İÇİN EĞİTİME BAŞLADI

Vali Kemal ÇEBER ve eşi Neslihan AYAN ÇEBER, Kurtuluş İlkokulu'nu ziyaret ederek anaokulu ve 1. sınıfa başlayan ve uyum eğitiminde olan öğrencileri ziyaret etti.

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerle bir araya gelen Vali ÇEBER’ın ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN de hazır bulundu.

Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle yakından ilgilenen Vali ÇEBER ve eşi Neslihan AYAN ÇEBER derslerine iyi çalışmaları ve kurallara dikkat etmeleri tavsiyesinde bulundular.

Ziyaret sonrası okul bahçesinde velilerle bir araya gelen Vali ÇEBER, okullarda gereken tüm tedbirlerin alındığını belirterek; “Burada hep birlikte öğrencilerimizin coşkusuna ortak oluyor, onlarla birlikte aynı heyecanı bizler de yaşıyoruz. Okullarımız hijyen kurallarına uygun bir şekilde yeniden düzenlendi. Çocuklarınız bizlere emanet. O emanetlere en güzel şekilde sahip çıkacağız.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ'NDE 2 GÜN TATİL
Rize - Artvinden uçuşlar yapılamazken Trabzon'dan Nasıl Yapılıyor ? Araştırdık
Ordu-Giresun ve Rize-Artvin Havalimanlarında Bazı Seferler İptal Edildi
Yılmaz Katmer ÇAY TV’de Açıklamalarda Bulundu: ÇAYKUR’da Büyük İstihdam Müjdesi
Rize'de bataryası şişen telefon bomba gibi patladı