RİZE VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKANI İNCELEMELERDE BULUNDU

Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İncelemelerde Bulunuldu

Rize Valisi Kemal Çeber, Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, uygulama oteli yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu.
Vali Çeber’e ziyaret ve incelemelerinde, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ve ilgililer katıldı. 


Vali Çeber, yapılması planlanan uygulama otelinin eğitim alacak olan öğrencilerin gelişiminde çok önemli bir katkıları olacağını ifade ederek, “ Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, mesleki alanlarda öğrenci yetiştirilmesinde çok önemli bir rol üstleniyor.

Yapmayı planladığımız uygulama oteli ile birlikte, öğrencilerimize mesleki alanda katkı sağlayacak bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca bu uygulama oteli sayesinde ilimizde turizm sektörüne, seminer, kurs, toplantı ve diğer alanlarda hizmet vermeyi planlıyoruz. “ ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ'NDE 2 GÜN TATİL
Rize - Artvinden uçuşlar yapılamazken Trabzon'dan Nasıl Yapılıyor ? Araştırdık
Ordu-Giresun ve Rize-Artvin Havalimanlarında Bazı Seferler İptal Edildi
Yılmaz Katmer ÇAY TV’de Açıklamalarda Bulundu: ÇAYKUR’da Büyük İstihdam Müjdesi
Rize'de bataryası şişen telefon bomba gibi patladı