Rize Pazar Belediye Başkanı Neşat çakır Çöp dökme olayı ile tüm gerçekleri Çaytv ekranında açıkladı

RİZE PAZAR BELEDİYE BAŞKANI NEŞAT ÇAKIR ÇÖP DÖKME OLAYI İLE TÜM GERÇEKLERİ ÇAYTV EKRANINDA AÇIKLADI. ARAKLI ENTEGRE KATI ATIK DEĞERLENDİRME VE BERTARAF TESİSİ SELDE ZARAR GÖRÜNCE MECBUREN GEÇİCİ ÇÖPÜ DÖKMEK ZORUNDA KALDIK. 4-5 GÜN İÇİNDE SORUN ÇÖZÜLECEK

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’dan Canlı Yayında Önemli Açıklamalar: Çöp Sorunu İçin Çözüm Yolda

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, Çay TV Haber Müdürü Mustafa Yücel Yazıcı’nın canlı yayınında son dönemde gündemde olan konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle ilçede yaşanan çöp sorununun çözümü için yürütülen çalışmalara değinen Başkan Çakır, bu konuda kararlı adımlar atıldığını ve 4-5 gün içinde somut bir sonuca ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

"Çöp Sorununu Çözüyoruz"

Başkan Çakır, çöp sorunu ile ilgili olarak gelen eleştirileri yanıtlarken bazı vatandaşların kendisine, "Bu cezayı sen öde ya da döken ödesin" şeklinde tepkiler gösterdiğini ifade etti. Çakır, konuya net bir tavırla yaklaşarak, “Cezayı öderim ama personelime ödetmem. Bu ceza bana değil, Pazar halkına kesilmiştir,” diyerek sorumluluğu üstlendi ve belediyenin çalışmalarının süreceğini vurguladı.

7/24 Çalışıyoruz

Belediye personelinin özverili bir şekilde 7 gün 24 saat Pazar ilçesi için çalıştığını belirten Çakır, “Ekibimizle birlikte ilçemizin sorunlarına çözüm üretmek için gece gündüz sahadayız. Pazar halkının daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşması için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz” dedi.

Başkan Neşet Çakır’ın açıklamaları, çöp sorununun çözümü konusunda Pazar halkına umut verirken, belediyenin ilçedeki diğer projeleri hakkında da bilgi paylaşımı yaptı.

PAZAR BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAKIR'IN CANLI YAYIN TEKRARI İZLE

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

MUSTAFA KALENDER YENİDEN SAADET PARTİSİ RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ
Rize'de "Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu" Gerçekleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Karadeniz Rize-Ayder Forumu’na Önemli Mesaj: "Karadeniz Bölgesi, Hak Ettiği Yeri Alacak"
Rize’de Salarha Tüneli Girişinde Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Rize'de Tehlikeli Yıkım: İş Güvenliği Hiçe Sayıldı